izkušnje z hauckovimi lupincami (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

NINIKA12 -> izkušnje z hauckovimi lupincami (29.12.2007 0:57:04)

Zanima me če katera kaj ve o hauckovih lupincah(zero+ Pooh melon ali jeep zero plus ice). Ali so potrebni še kakšni dodatki zraven oz. adapterji za montažo v avtu. Hvala za odgovore, lp

*bubi* -> RE: izkušnje z hauckovimi lupincami (29.12.2007 8:05:53)

ali jeep zero plus

2 leti nazaj sem imela jeep zero plus in nimam pripomb. Za montažo v avto ne rabiš nobenih dodatkov, pri večini lupinic ne. TAkrat so bile samo PP izjema in so imele tisti adapter, v katerega si vstavil lupinico. Vse ostale so se enostavno položile na sedež in privezale.

lojzika -> RE: izkušnje z hauckovimi lupincami (29.12.2007 9:22:11)

Hauckove se zelo primerne za manjšega otročka, sploh za nedonošenčka. Mi smo imeli Peg peregovo in Hauck zero + in ko sem ga dala v PP je v prvem ovinku padel naprej, skoraj me je kap. Pri Hauckovi pa je lepo ležal.

Za montažo tudi ni problema, samo postaviš in privežeš

mayci -> RE: izkušnje z hauckovimi lupincami (29.12.2007 11:25:46)

Mi smo tudi imeli Hauckovo lupinico pred malo več kot dvema letoma. Saj je bila čisto v redu (smo jo imeli, ker je šla na voziček), samo ko sem pri kolegici videla Maxi Cosi, sem pa videla da je MC veliko boljša (otroček lepše leži, pri tej Hauckovi je pa bolj zvit). Tako da bom jaz naslednjič definitivno kupila MC.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]