Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: izkušnje z Varuško Navihanček od BC 7.11.2006 12:12:58
|
|
|
|
Erdbeere
|
Jaz osebno sem z njo bila zelo nezadovoljna, ker mi je non stop piskala,s em pa doma v bližini Krvavca in so od tam motnje. Ker sem mislila, da je pač pokvarjena sem jo enkrat za foro nesla v službo in tam sem jo imela 8 ur prižgano, pa mi ni niti enkrat zapisala. Drugače pa jo jaz prodajam, če te slučajno zanima. LP
|
|
|
|
RE: izkušnje z Varuško Navihanček od BC 7.11.2006 12:30:24
|
|
|
|
MarijaPo
|
Jaz imam giordanni varusko in je zelo v redu. Jo uporabljam vsak dan, kadar Eva spi v svoji sobi, jaz pa sem v dnevni in je ful uporabna, ker mi ni treba hodit gledat, a se je ze zbudila in se dere, al se ne. Je tud fina, ker se sama vklopi, ko se zacne eva oglasat, tako da ne brni stalno.
|
|
|
|
RE: izkušnje z Varuško Navihanček od BC 7.11.2006 13:45:13
|
|
|
|
Jančika_
|
Že več kot dve leti vsak dan dela kot urca.
|
|
|
|
RE: izkušnje z Varuško Navihanček od BC 7.11.2006 15:19:40
|
|
|
|
StBarbara
|
Mi jo imamo tudi, pa je res fajn.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?