izkušnje z Varuško Navihanček od BC (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Anonimen -> izkušnje z Varuško Navihanček od BC (7.11.2006 11:35:37)

Zanima me če ima katera to el. varuško? Jaz sem jo včeraj naročila preko spleta. Sem vzela pač najcenejšo, ker jo bom uporabljala samo v stanovanju.

Ampak me vseeno zanima, tiste, ki ste jo nabavile kako ste z njo zadovoljne?

Še link: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=128978

Erdbeere -> RE: izkušnje z Varuško Navihanček od BC (7.11.2006 12:12:58)

Jaz osebno sem z njo bila zelo nezadovoljna, ker mi je non stop piskala,s em pa doma v bližini Krvavca in so od tam motnje. Ker sem mislila, da je pač pokvarjena sem jo enkrat za foro nesla v službo in tam sem jo imela 8 ur prižgano, pa mi ni niti enkrat zapisala. Drugače pa jo jaz prodajam, če te slučajno zanima.

LP

MarijaPo -> RE: izkušnje z Varuško Navihanček od BC (7.11.2006 12:30:24)

Jaz imam giordanni varusko in je zelo v redu. Jo uporabljam vsak dan, kadar Eva spi v svoji sobi, jaz pa sem v dnevni in je ful uporabna, ker mi ni treba hodit gledat, a se je ze zbudila in se dere, al se ne. Je tud fina, ker se sama vklopi, ko se zacne eva oglasat, tako da ne brni stalno.

Jančika_ -> RE: izkušnje z Varuško Navihanček od BC (7.11.2006 13:45:13)

Že več kot dve leti vsak dan dela kot urca.

StBarbara -> RE: izkušnje z Varuško Navihanček od BC (7.11.2006 15:19:40)

Mi jo imamo tudi, pa je res fajn.

Lara28 -> RE: izkušnje z Varuško Navihanček od BC (9.11.2006 8:57:44)

Tudi mi jo imamo in dnevno uporabljamo. Edino, kar nas je zmotilo je to, da baterije držijo malo časa. Najpšrej smo jih filali že dnevno, potem pa smo ga kar direktno na elektriko priklopili. Zdaj je ok. Kadar pa kam gremo in vem da bo Anej spal in mamo zraven Navihančka, pač damo not baterije. TAk da je ok - mi smo zadovoljni. 

Stran: [1]