|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izbira vozička
25.10.2009 18:09:32   
natasa82
Pozdravljene. Prišel je čas, ko se bo treba odločit za voziček. S fantom bova prvič starša in nimava veliko izkušenj glede tega nakupa. Upam, da mi boste znale svetovati in pomagati pri odločitvi.
Zanima me s katerimi vozički ste bile najbolj zadovoljne?
Nama je bil na prvi pogled všeč Peg Perego Skate, ampak mi morda deluje malce majhen...Če ga katera ima, me zanima, do kolkega leta ste ga lahko brez problema uporabljale? (da ga otrok ni prerasel)..

Ze vnaprej hvala za nasvete in mnenje, lep večer.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izbira vozička
25.10.2009 20:15:25   
klavdi*
Jaz osebno bi kupila Peg Perego GT 3.Je kar precej velik.Skate je pa res malce majhen videt.

(odgovor članu natasa82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2009 20:16:30   
endrina
Ja Peg Perego Skate je zelo nobel voziček. KOlegica si ga je kupila pred enim letom, ko je pričakovala prvega otroka. Sprva je bila z njim zelo zadovoljna in zgledal je res fensi šmensi. Zadovoljstvo pa se je hitro razblinilo, ko je otrok dopolnil 9 mesecev in je postal odločno pretesen. Rekla je, da je bil sedežni del kao prekratek za ritko in se je zato odločila, da ga je zamenjala za bolj udoben in prostoren športni voziček druge znamke. Tako da... dokler je otrok majhen je ta voziček po njenem fajn, potem pa postane nefunkcionalen, ker je športni del vozička res ozek in plitek v sedežnem delu.

Druga kolegica se je odločila za Peg Perego GT3 pa je super zadovoljna z njim. Le kaj je pri tem vozičku takšnega je to, da je kar dolg in rabiš veliko prostora v prtljažniku avta. Če pa si iznajdljiv, pa tudi to ni problem.

No jaz sem imela Peg Perego Pliko, pa sem bla zadovoljna. Zdaj pa uporabljamo Mutsy 4Rider pa je tudi super voziček.

(odgovor članu natasa82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2009 20:40:03   
bskrle
PP pliko imamo, premajhen ni in še lep čas ne bo.
TI pa povem,da sta  stari dobri cam in hauck marelca zdržala 3 otroke, no tudi 4 občasno rabi.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.10.2009 11:38:23   
babylove
jaz sem imela Graco Quattro Tour TS in bi ga še 1x kupila.

(odgovor članu natasa82)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.10.2009 16:23:00   
alexjera
Pozdravljena,

mi imamo dva vozička in sicer PP GT3 in PP Plikota. Priporočam gt3, če imaš dovolj velik avto. Nam v avto ne gre, zato imamo Plikota. Kvalitete gt3 so: lahko vodljiv, idealno nastavljiv, dovolj prostoren, v vetru zelo upraben, ker se da streha dobro regulirati, idealen za vse terene in še bi lahko naštevala. Z njim sem naredila ogromno kilometrov. Poleg tega, da je zelo ogromen ima še eno slabo lastnost in sicer zelo veliko jih ima težave s sprednjim kolesom, vendar ti ga na servisu brez problema zamenjajo. Zelo zoperen je tudi za nakupovanje, zaradi velikosti seveda. Kar nekaj mojih kolegic se je odločilo za isto kompinacijo, kot jo imamo mi in so zelo zadovoljne.

Glede PP Skata vem samo to, da se ne obnese dobro na terenu, zaradi manjših sprednjih koles, in tudi najbolj prostoren ni.

Svetovala bi ti edino to, da vozička ne kupuješ glede na všečnost ampak glede na uporabnost, v okviru budgeta seveda. Naredi si pluse in minuse, da ugotoviš, kaj pričakuješ. Meni je pomagalo in sem zelo zadovoljna.

Pa srečno.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.