alexjera -> RE: izbira vozička (26.10.2009 16:23:00)
|
Pozdravljena, mi imamo dva vozička in sicer PP GT3 in PP Plikota. Priporočam gt3, če imaš dovolj velik avto. Nam v avto ne gre, zato imamo Plikota. Kvalitete gt3 so: lahko vodljiv, idealno nastavljiv, dovolj prostoren, v vetru zelo upraben, ker se da streha dobro regulirati, idealen za vse terene in še bi lahko naštevala. Z njim sem naredila ogromno kilometrov. Poleg tega, da je zelo ogromen ima še eno slabo lastnost in sicer zelo veliko jih ima težave s sprednjim kolesom, vendar ti ga na servisu brez problema zamenjajo. Zelo zoperen je tudi za nakupovanje, zaradi velikosti seveda. Kar nekaj mojih kolegic se je odločilo za isto kompinacijo, kot jo imamo mi in so zelo zadovoljne. Glede PP Skata vem samo to, da se ne obnese dobro na terenu, zaradi manjših sprednjih koles, in tudi najbolj prostoren ni. Svetovala bi ti edino to, da vozička ne kupuješ glede na všečnost ampak glede na uporabnost, v okviru budgeta seveda. Naredi si pluse in minuse, da ugotoviš, kaj pričakuješ. Meni je pomagalo in sem zelo zadovoljna. Pa srečno.
|
|
|
|