|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izbira vozičkov- za začetnice
21.3.2009 20:46:58   
Zibka
Pozdravljeni!

Sem čista novinka, ki se uvajam v tale materinski svet.. Malce prehitevam- namreč še čakam na plusek, ampak ne morem si pomagat, da ne bi začenjala z raziskovanjem... Jaz se z vozički in vso ostalo opremo za dojenčke šele seznanjam. V poplavi dimenzij, podatkov se je težko znajti. Če ima katera malo potrpljenja, se priporočam za nasvete:
kako sploh začneš z izbiro vozička? Opažam vozičke s tremi deli, pa tiste samo s košaro, pa tiste športne, pa tiste samo za lupinico, .... Hmmmm...pomagate kako začeti z izborom? Poleg vsega bo pri nas omejujoč faktor tudi finance, tako da ne bo vsa izbira odvisna samo od dizajna. Kaj se vam zdi optimalna rešitev med kvaliteto, ceno, uporabnostjo? Hvala da boste delile vaše izkušnje z novinkami.... Če boste rekle še o kakem drugem začetniškem rekvizitu, bom prav tako vesela..
Za potrpežljivost in razumevanje se vam že v naprej zahvaljujem.
Zibka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izbira vozičkov- za začetnice
21.3.2009 21:03:54   
danijela in taja
MI PA MAMO PEG PEREGO UNO......super zadovoljna.....ročka je perstavljiva ...prvo otroka gledaš ti .....lepo za ležat....tri nastavljive višine....ko daš pri ene 4-5 mes za eno gor....pol ko je malo večji lepo obrneš da gleda stran....pol ko že čist sedi lepo daš čist gor in je res udoben in praktičen za skoz....od dojenča do pol velikega ko je še sam po kako uro v vozičku za kam it....nismo meli nobenih dveh vozičkov...pa pol še marele...ker se lepo na malo zloži in čist enostavno....vse se da lepo dol in opere....ima dva velika in dva manjša kolesa kar je super za vse podlage....tudi po gozdu,makedamu sem šla vedno super....medtem ko so moje kolegice z vsemi tistimi čudnimi vozički norele zraven....ročka za držat je nastavljiva po višini "mamice"....sm  med bolj velikimi in je to super....spodaj ima veliko košaro ....in je tak močan....ful smo ga uporabljal pa je tak kot nov...je dost široko ležišče...tud ko je v kominizonu in dekna....lepo samo uzadaj položiš če ti zaspi...dokupiš zraven marelo....za sonce....se super namontira...pa torba ki je ful velika pa maš kr nastavke gor da se pripne....tud kolese sam stisneš pa grejo dol če hočeš....zraven kupiš jajčko....ki se samo nastavi gor na voziček....in lahko v jajčki višje sedi pa sam vzameš dol in greš npr. k zdravniku.....veliko barv obstaja.....pa še lepi so povrhu vsega....pa tudi ceni je kr dostopna...ima zdj nov tudi uno zavoro na ročki ....za rolanje in to....dobiš tudi prevleko za dež...sneg  ...se samo navleče gor in se lepo ven vidi in zrači....skratka jaz sem veliko hodla po trg in vidla razne vozičke in ko ti tam vse pokažejo in razložijo in me noben  ni bolj pritegno...sam itak da sm prvo gledala da je čim bolj uporaben ....in verjemi da je najbolj....kupili smo ga v trg pingo....ki je glavni zastopnik za peg perego...sem iz celja mimogrede....imajo popust na gotovino 10 %....aja še to zraven jajčke dobiš on spodnji nastavek ga z pasovi namoniraš v avto in pol isto k na voziček samo zatakneš in je not....samo lepo prenašaš....ti svetujem da ga greš pogledat pa si mal še preber...

http://www.pegperego.si/si/uno-corallo-kolekcija-2009-i6824.shtml

evo link za sliko to je novi model in barve mi imamo čisto rdečega....vidiš cena je 319,...pol maš še marelo 15...torbo 20...prevleko...20in jajčka 150....pa maš vse za skoz jajčka je do 13 kg...se pravi do enega leta nekje ne rabiš avto sedeža....saj mi ga nismo pa je naša mala res velika....vse za 500 eurov....no upam da sem ti kej pomagala al pa keri drugi...rada povem naprej ker sem res zadovoljna pa nisem edina....lp

_____________________________

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: izbira vozičkov- za začetnice
21.3.2009 21:05:41   
*goldfish*
Glej...moje mnenje...prvo počakaj na plusek, potem pa bo vse samo od sebe prišlo.user posted image

Itak da ti bomo ene rekle da je ta firma boljša od druge, da pri tem vozičku je najboljše to, kar pri drugi mamici sploh ni bitno....v glavnem pa je namen itak pri vsakem isti.

Čimprejšnji plusek ti želimuser posted image


_____________________________

Vse bitke v katere se zapletemo se zgodijo zato, da nas nečesa naučijo - tudi tiste, ki jih zgubimo.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: izbira vozičkov- za začetnice
21.3.2009 21:20:14   
glen
Zibka
dobrodošla v svet materinstva in upam da čim prej zagledaš magičniuser posted image .

Jaz sem glede vozičkov naredila že celo študijo.

-prvo moreš pomislit, kje boš voziček vozla,če si iz mesta in nisi tip ki bi hodil v naravo(makedam,...)je vredu voziček z majhnimi kolesi,če pa boš na sprehode hodila tudi po makedamu mora voziček imeti obvezno velika kolesa.
- v obeh primerih naj bodo sprednja kolesa vrtljiva(no sej večina vozičkov jih ima)ali vsaj nagibna,nikakor pa nekupuje vozička ki ima sprednja kolesa fikirana
-če kupiš voziček ki se poleže v čisto vodoravni položaj, ni potrebna košara.Je pa res, da če imaš zimskega otročka je v košari malo bolj v zavetju.
-avtosedež(Lupinico) potrebuješ obvezno za v avto,če pa je enake znamke kot voziček je toliko bolje, ker gre ponavadi na ogrodje vozička in lahko kdaj na hitro otroka kr z lupinico na ogrodju pelješ po opravkih,samo ni priporočljivo da bi se dolgo notri vozil.
-svetujem ti,da malo pogledaš tudi po malih oglasih,ker velikokrat lahko dobiš dober voziček,ki je zelo malo rabljen za ugodno ceno.(nekatere mamice se naveličajo vozička, pa ga menjajo samo zaradi dizajna,ti pa ga lahko tako kupiš skori novega po ugodni ceni.
-izbira med vozički na 3 kolesa ali 4 je bolj stvar okusa.
Osebno so mi všeč vozički na 3 z velikimi kolesi.
-fajn je tudi da ima voziček to možnost da otrok gleda v obe smeri vožnje(mamico ali naprej)

No pa ti še prilimam :
za mesto:
E-trgovina > OPREMA > Otroški vozički > Peg Perego



user posted image

za po makedamu pa bolj ta varjanta:

E-trgovina > OPREMA > Otroški vozički > Hauck
user posted image
E-trgovina > OPREMA > Otroški vozički > Maxi-Cosi
user posted image .
če te še kaj zanima kr vpraši.



(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: izbira vozičkov- za začetnice
21.3.2009 21:22:48   
Anonimen
kako sploh začneš z izbiro vozička?


Za ogrevanje preberi nekaj tem o vozickih...bos razbrala, na kaj biti pozoren. Teza, okretnost, primernost za terene, cena, vsecnost, zlozljivost, kakovost, roki dobave...in tako naprej.

(odgovor članu Zibka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: izbira vozičkov- za začetnice
21.3.2009 21:31:36   
glen
Pa še neki,ko se odločiš za določen voziček obvezno preveri če ti gre v avto.
Sodelavka je kupila voziček,ki ga za noben bog nespravi v megana kupejauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: izbira vozičkov- za začetnice
21.3.2009 21:51:38   
ZmajTolovaj
Glen ti je ful dobr napisala. Razmisli o tem, kaj potrebuješ glede na svoj življenjski slog (mesto, podeželje, boš bolj po asfaltu ali terenu vozila, si v hiši ali bloku, kje boš mela voziček spravljen, kak avto imaš, pač preveri, da ga stlačiš v prtljažnik itn.), potem je pa stvar okusa in financ.

_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: izbira vozičkov- za začetnice
22.3.2009 9:13:03   
mala zirafa
Priporočam PP switch ali pramette.Tu ne rabiš košare ki ti jemlje plac v avtu in doma, ter je še dodatna teža na vozičku.Jaz bom za naslednjega 100% kupila switch.Pa če preračunaš se ti ga cenovno splača.Poglej malo na e-baby s.r.l.
Pa srečno!

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: izbira vozičkov- za začetnice
22.3.2009 17:18:26   
Zibka
HVALA VAM!

Torej če prav razumem imam dve možnosti:
kupiti voziček, ki ima košaro in športni del, ter lupinico posebej (in najbolje v isti firmi, ker se jo da dati na vozičkovo ogrodje)
ali voziček, ki ima vse troje: lupinico, košaro in še športni del.

Če ne bo kakšnih nepričakovanih posebnosti, bom aktivna mamica- veliko uporabljala vozek, vključno z makedamskimi potmi ----kar pomeni, da potrebujem velika kolesa, ne?

Joj, kako težko je začeti. Ampak tko lepo....

Hvala za vsakršne namige!

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: izbira vozičkov- za začetnice
22.3.2009 17:20:12   
Zibka
Aha, tale PP pa ime športni del in košaro v enem. Kar pomeni, da bi poleg tega potrebovala še samo lupinico. Razumem prav?

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: izbira vozičkov- za začetnice
22.3.2009 19:13:54   
Pika Zoja
Meni pa tile PP sploh ne potegnejo, totalno plastični in nepraktični mi delujejo. Pa za isto ceno dobiš Quinnyeve vozičke, ki so mnogo lepši in udobnejši pa kompatibilni z maxi cosi lupinico.
Drugače pa, mi bomo kupili stokke explory, za prvega otroka pa smo imeli Quinny Buzz 3, pa je sicer super voziček. Luštkani so tudi Bugabuji, je ogromno barvnih kombinacij, pa ima skoraj vsak otrok malo drugačnega.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: izbira vozičkov- za začetnice
22.3.2009 19:16:19   
Anonimen
Aha, tale PP pa ime športni del in košaro v enem. Kar pomeni, da bi poleg tega potrebovala še samo lupinico. Razumem prav?


Ja, prav razumes.

(odgovor članu Zibka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: izbira vozičkov- za začetnice
22.3.2009 19:30:51   
ZmajTolovaj
Samo edini PP z velikimi kolesi je GT3 (ne štejem onih staromodnih modelov s totalno fiksnimi kolesi), pramette pa ma mala kolesa. Tako da zate ne bo OK, če maš makadam.
GT3 je pa user posted image user posted image user posted image


_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: izbira vozičkov- za začetnice
22.3.2009 19:35:30   
Anonimen
Če ne bo kakšnih nepričakovanih posebnosti, bom aktivna mamica- veliko uporabljala vozek, vključno z makedamskimi potmi ----kar pomeni, da potrebujem velika kolesa, ne?


Da, absolutno so nujna.

(odgovor članu Zibka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: izbira vozičkov- za začetnice
23.3.2009 8:02:02   
xerox
IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Priporočam PP switch ali pramette.Tu ne rabiš košare ki ti jemlje plac v avtu in doma, ter je še dodatna teža na vozičku.Jaz bom za naslednjega 100% kupila switch.Pa če preračunaš se ti ga cenovno splača.Poglej malo na e-baby s.r.l.
Pa srečno!


Jaz pa ta voziček ne bi več imela, tudi če bi mi ga kdo zastonj dal. Mene je čist razočaru.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: izbira vozičkov- za začetnice
23.3.2009 8:16:21   
Zibka
HVALA.

Prišla sem do zaključka, da rabim velika kolesa, kar je že kar fajn za začetek :)
Saj vem da mam še velikooooooooo časa, ampak ko te zagrabi tale materinskost bi človk kr mal prehiteval user posted image Sicer pa to ve mamice veste veliko bolje kot jaz.

Imam pa vprašanje za Pika Zojo: ko boste kupili stoke explory- imate pa še enga s košaro?

Jaz se nadejam da bom kakšno stvar dobila od sorodnikov, tako da če bom dobila npr. lupinico...bom potem voziček kombinirala s tem, če bo šlo... A?


Imejte lep dan... Se kmalu spet oglasim, ko se mi bodo začela porajat nova vprašanja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: izbira vozičkov- za začetnice
13.4.2009 17:44:03   
Zibka
Torej: ker se bomo vozili po makedamu so edina možnost velika napihljiva kolesa. Ali je mogoče katera ekspert in mi z rokava strese nekaj primerov takih vozičkov? Še zmeraj ne znajdem med poplavo velikih koles (pa menda niso vsa velika kolesa prava, ali se motim?).
In mimogrede...takoj ko sem začela sanjat o vozičkih sem zagledala tudi user posted image . Tako da zdaj že skoraj upravičeno gledam otroško opremo user posted image
LP!

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: izbira vozičkov- za začetnice
13.4.2009 22:35:11   
ZmajTolovaj
Jane Slalom Pro, Quinny Freestyle, Quinny Speedy, Peg Perego GT3, High Trek Bebe Comfort ..
Tile mi najprej padejo na pamet z velikimi kolesi, vsaj te sem jaz gledala, kupili smo potem freestyla.
Čestitam za user posted image !


_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: izbira vozičkov- za začetnice
13.4.2009 23:10:25   
mesecnica
Bebe Comfort - High trek - super voziček user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Mesečnica

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: izbira vozičkov- za začetnice
14.4.2009 9:13:47   
Zibka
Že raziskujem :)
Vse, ki sta mi jih omenili, izgledajo super. Verjetno bo cena regulirala nakup.....
Kako lepo je biti user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: izbira vozičkov- za začetnice
14.4.2009 22:31:45   
ZmajTolovaj
Ja, cena, pa tudi bodi pozorna na kake detajle - meni je denimo speedi na videz bolj všeč kot freestyle, ampak mi je veliko manj funkcionalen zarad par stvari, npr. naklon se ne da čisto vodoravno in čisto pravokotno, nakupovalna košara je dosti manjša ... V glavnem, dobr preštudiraj. Ja, super je bit user posted image
user posted image


_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: izbira vozičkov- za začetnice
16.4.2009 10:20:17   
Calena
Ojla Zibka,

Čestitke za plusek in želim ti lepo in zdravo user posted image .
Ker imam doma enoletnika, te glede izbire vozičkov popolnoma razumem. Pri hčerki sem imela Haucka, pa mi je bil pretežak.
Iskala sem torej voziček z napihljivimi kolesi, primeren za vožnjo po terenu. Pa pogoj je bil, da se ga da enostavno zložiti in da ga brez težav spravim v avto ter da se da športni del obrniti v obe smeri vožnje (mnogi športni trikolesniki te opcije žal nimajo). Pa fino je, če se da voziček zložiti skupaj s športnim delom (lupinico ali košaro moraš običajno odstraniti, športni del pa lahko ostane na ogrodju).
V ožji izbor so tako prišli vozički Quinny Freestyle, Maxi Cosi Mura in Mutsy. Odločila sem se za Mutsy 4Riderja z vrtljivima prednjima kolesoma in sem z njim izjemno zadovoljna. Voziček je lepo vodljiv, lahek, okreten, enostavno se ga da zložiti, brez težav ga vozi moja petletna hčerka.
So mi vsi trije vozički super, Mutsy je bil naš "zmagovalec" zato, ker je bil zložen manjši od Quinnyja in zato, ker je bil veliko lažji od vozička Maxi cosi Mura.
Srečno in lp,

Calena

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...
Takšne so posledice, ko otroci premalo spijo
Spanje je nujno za normalen razvoj in telesno ter akademsko uspešnost. Kronično pomanjkanje kakovostnega spanja je lahko...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?