Calena -> RE: izbira vozičkov- za začetnice (16.4.2009 10:20:17)
|
Ojla Zibka, Čestitke za plusek in želim ti lepo in zdravo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]. Ker imam doma enoletnika, te glede izbire vozičkov popolnoma razumem. Pri hčerki sem imela Haucka, pa mi je bil pretežak. Iskala sem torej voziček z napihljivimi kolesi, primeren za vožnjo po terenu. Pa pogoj je bil, da se ga da enostavno zložiti in da ga brez težav spravim v avto ter da se da športni del obrniti v obe smeri vožnje (mnogi športni trikolesniki te opcije žal nimajo). Pa fino je, če se da voziček zložiti skupaj s športnim delom (lupinico ali košaro moraš običajno odstraniti, športni del pa lahko ostane na ogrodju). V ožji izbor so tako prišli vozički Quinny Freestyle, Maxi Cosi Mura in Mutsy. Odločila sem se za Mutsy 4Riderja z vrtljivima prednjima kolesoma in sem z njim izjemno zadovoljna. Voziček je lepo vodljiv, lahek, okreten, enostavno se ga da zložiti, brez težav ga vozi moja petletna hčerka. So mi vsi trije vozički super, Mutsy je bil naš "zmagovalec" zato, ker je bil zložen manjši od Quinnyja in zato, ker je bil veliko lažji od vozička Maxi cosi Mura. Srečno in lp, Calena
|
|
|
|