|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   imena staršev in otrok
14.2.2005 11:58:11   
Teya
saj se mi prav nič ne mudi in niti ni še čas, da bi razmišljala o tem:ups:, ampak kaj ko je tako luštno...;)
ko premlevam vsa ta imena, si ne morem pomagati, da se mi nekatera resnično ne bi zdela cool zraven mojega imena...pa čeprav so mi full lepa....mislim, da zraven mojega imena (teja) resnično ne paše kako hudo resno in dolgo ime, pa zraven fantovega tudi ne...sej konec koncu, vem, da to sploh ni bistveno, da otrok ne bo vedno moj mali dojenček;)...pa me vseeno zanima, ali ste ve upoštevale tudi svoja imena in imena partnerjev pri izbiri imena za otročka?

mogoče mi je to ostalo od božiča, ko smo dobili voščilo od družine, ki jo sama ne poznam in nisem niti v drugo še uganila kdo je otrok, kdo je starš;)

ne govorijo mi zamanj, da sem velik komplikator:ups::)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   imena staršev in otrok
14.2.2005 12:01:08   
dory
Ja tudi jaz sem vedla,da bo k mojemu imenu in priimku pasalo nekaj kratkega....in ker sem imela rok v maju mi je takoj kapnilo,zakaj ne bi bilo pri nas teja+maj :)

No pol je bla dilema ker mi je blo zlo vsec tud teja+taj...

No zdej mamo enga fejst dedca..kako mu je pa loh uganes :)-

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   imena staršev in otrok
14.2.2005 12:01:48   
dory
ups..kako mu je ime...:)-

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   imena staršev in otrok
14.2.2005 12:03:17   
malika
Komplikator? :)-

na imena mi ne gledamo, bolj kako bo šlo otrokovo ime k priimku, ki je malo nevsakdanji.No ampak kljub temu otroku ne bi mogla dat neko "odraslo" ali ful "otročje" ime. Kdo je zdaj komplikator?:)-

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   imena staršev in otrok
14.2.2005 12:08:43   
Anonimen
Hotela sva kratko in enostavno ime, tako da smo
Alja, Miha in Lea

(odgovor članu Teya)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   imena staršev in otrok
14.2.2005 12:20:04   
Meceno
Jaz mislim ,da ti nisi komplikator , sem jaz večji , ker gledam tudi na to , da ga ne bojo pol ko bo v šoli zezali zaradi imena .
In tako razglasim familiji dva imena ,enega za fantka in enega za punčko (MINJA IN ELIJA )
Ker imam kar 5 nečakinj/ov ,mi najmlajši:hudicek:, uniči vse , pravi:; Sej to se ja vse na svinjo rima!
:((:((:((

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   imena staršev in otrok
14.2.2005 13:24:27   
saba
meceno, meni so tudi tvoja imena full čudna:ups::ups::ups:

midva z možem pa sva že parkrat menjala in to vedno ko pridem iz pregleda, mi imena niso več všeč.

zaenkrat: Teo in Žana

ampak v petek imam pregled tako da bom sigurno spet vse menjala:ups::ups::ups::ups::)-:)-:)-

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   imena staršev in otrok
14.2.2005 13:25:20   
saba
ma :ups::ups::ups::ups: iz kje je Žana padla ne vem, sem mislila na Živo

Teo in Živa

:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   imena staršev in otrok
14.2.2005 14:36:41   
African queen
Mi smo pa Sara,Andrew,Jakob in Samuel...mi pa izbiramo biblijska imena,čeprav nismo pobožni:)-:)-

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   imena staršev in otrok
14.2.2005 14:38:31   
KIRA
meni so pa všeč bolj "klasična" imena, ne taka kratka. to so zame bolj vzdevki. smo že enkrat diskutirale o tem.
sem pa pri izbiriimena tudi pazila na to, da je primerno za vse situacije, pa da paše k priimku. 9nebesa

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   imena staršev in otrok
14.2.2005 15:01:40   
bikica30
mogoče je spregovorila podzavest?!?
žana? :)-

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   imena staršev in otrok
14.2.2005 15:27:55   
Grascakinja
Se pridružujem Kiri. Mi bomo tudi bolj pri klasiki, ker nama ta tričrkovna zmeda modernih imen ni všeč.
Pa k priimku mora lepo pasat... Kako gre pa k mojemu ali očkovemu imenu, se pa ne obremenjujeva. Morda bi edino gledala, da paše k imenu drugega otroka, če bi ga imela.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   imena staršev in otrok
14.2.2005 18:36:56   
Anonimen
No, jaz sem tudi Teja;), sestri sta Anja in Maja. Mami je Ana;) Oči ma pa čist **** ime:)
lp,:fis:

(odgovor članu Teya)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   imena staršev in otrok
14.2.2005 18:37:47   
Anonimen
Aja, Anja ne vem, kako je dobila ime, Maja ga je dobila po čebelici Maji - Anja izbrala, jaz pa naj bi najprej bila Maša, pa mi ni pasalo...pa so iskali mal po koldearju, našli Dorotejo in tako sem Teja:)

(odgovor članu Teya)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   imena staršev in otrok
14.2.2005 20:26:31   
Pia73
Jaz sem absolutnoa za kratka imena. Imamo vse drugo dolgo: priimek, naslov,....

Upam, da najdemo kako lepo tričrkovno ime.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   imena staršev in otrok
14.2.2005 22:00:44   
KIRA
sem glih čula eno hecno ime na TV: Alexine. hecno a ne?

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?