imena staršev in otrok (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Teya -> imena staršev in otrok (14.2.2005 11:58:11)

saj se mi prav nič ne mudi in niti ni še čas, da bi razmišljala o tem:ups:, ampak kaj ko je tako luštno...;)
ko premlevam vsa ta imena, si ne morem pomagati, da se mi nekatera resnično ne bi zdela cool zraven mojega imena...pa čeprav so mi full lepa....mislim, da zraven mojega imena (teja) resnično ne paše kako hudo resno in dolgo ime, pa zraven fantovega tudi ne...sej konec koncu, vem, da to sploh ni bistveno, da otrok ne bo vedno moj mali dojenček;)...pa me vseeno zanima, ali ste ve upoštevale tudi svoja imena in imena partnerjev pri izbiri imena za otročka?

mogoče mi je to ostalo od božiča, ko smo dobili voščilo od družine, ki jo sama ne poznam in nisem niti v drugo še uganila kdo je otrok, kdo je starš;)

ne govorijo mi zamanj, da sem velik komplikator:ups::)-

dory -> imena staršev in otrok (14.2.2005 12:01:08)

Ja tudi jaz sem vedla,da bo k mojemu imenu in priimku pasalo nekaj kratkega....in ker sem imela rok v maju mi je takoj kapnilo,zakaj ne bi bilo pri nas teja+maj :)

No pol je bla dilema ker mi je blo zlo vsec tud teja+taj...

No zdej mamo enga fejst dedca..kako mu je pa loh uganes :)-

dory -> imena staršev in otrok (14.2.2005 12:01:48)

ups..kako mu je ime...:)-

malika -> imena staršev in otrok (14.2.2005 12:03:17)

Komplikator? :)-

na imena mi ne gledamo, bolj kako bo šlo otrokovo ime k priimku, ki je malo nevsakdanji.No ampak kljub temu otroku ne bi mogla dat neko "odraslo" ali ful "otročje" ime. Kdo je zdaj komplikator?:)-

Anonimen -> imena staršev in otrok (14.2.2005 12:08:43)

Hotela sva kratko in enostavno ime, tako da smo
Alja, Miha in Lea

Meceno -> imena staršev in otrok (14.2.2005 12:20:04)

Jaz mislim ,da ti nisi komplikator , sem jaz večji , ker gledam tudi na to , da ga ne bojo pol ko bo v šoli zezali zaradi imena .
In tako razglasim familiji dva imena ,enega za fantka in enega za punčko (MINJA IN ELIJA )
Ker imam kar 5 nečakinj/ov ,mi najmlajši:hudicek:, uniči vse , pravi:; Sej to se ja vse na svinjo rima!
:((:((:((

saba -> imena staršev in otrok (14.2.2005 13:24:27)

meceno, meni so tudi tvoja imena full čudna:ups::ups::ups:

midva z možem pa sva že parkrat menjala in to vedno ko pridem iz pregleda, mi imena niso več všeč.

zaenkrat: Teo in Žana

ampak v petek imam pregled tako da bom sigurno spet vse menjala:ups::ups::ups::ups::)-:)-:)-

saba -> imena staršev in otrok (14.2.2005 13:25:20)

ma :ups::ups::ups::ups: iz kje je Žana padla ne vem, sem mislila na Živo

Teo in Živa

:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

African queen -> imena staršev in otrok (14.2.2005 14:36:41)

Mi smo pa Sara,Andrew,Jakob in Samuel...mi pa izbiramo biblijska imena,čeprav nismo pobožni:)-:)-

KIRA -> imena staršev in otrok (14.2.2005 14:38:31)

meni so pa všeč bolj "klasična" imena, ne taka kratka. to so zame bolj vzdevki. smo že enkrat diskutirale o tem.
sem pa pri izbiriimena tudi pazila na to, da je primerno za vse situacije, pa da paše k priimku. 9nebesa

bikica30 -> imena staršev in otrok (14.2.2005 15:01:40)

mogoče je spregovorila podzavest?!?
žana? :)-

Grascakinja -> imena staršev in otrok (14.2.2005 15:27:55)

Se pridružujem Kiri. Mi bomo tudi bolj pri klasiki, ker nama ta tričrkovna zmeda modernih imen ni všeč.
Pa k priimku mora lepo pasat... Kako gre pa k mojemu ali očkovemu imenu, se pa ne obremenjujeva. Morda bi edino gledala, da paše k imenu drugega otroka, če bi ga imela.

Anonimen -> imena staršev in otrok (14.2.2005 18:36:56)

No, jaz sem tudi Teja;), sestri sta Anja in Maja. Mami je Ana;) Oči ma pa čist **** ime:)
lp,:fis:

Anonimen -> imena staršev in otrok (14.2.2005 18:37:47)

Aja, Anja ne vem, kako je dobila ime, Maja ga je dobila po čebelici Maji - Anja izbrala, jaz pa naj bi najprej bila Maša, pa mi ni pasalo...pa so iskali mal po koldearju, našli Dorotejo in tako sem Teja:)

Pia73 -> imena staršev in otrok (14.2.2005 20:26:31)

Jaz sem absolutnoa za kratka imena. Imamo vse drugo dolgo: priimek, naslov,....

Upam, da najdemo kako lepo tričrkovno ime.

KIRA -> imena staršev in otrok (14.2.2005 22:00:44)

sem glih čula eno hecno ime na TV: Alexine. hecno a ne?

Stran: [1]