|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ima kdo plinsko peč-centralno
23.7.2005 11:29:42   
Moyca_
sedaj imamo plinsko centralno v tem novem stanovanju in me je groza.
Vedno ko vklopim toplo vodo v kuhinji in kopalnici se peč vklopi. Najbolj grozno mi je ko se kopam, ker ima tako malo okence in je postavljena v kopalnici in vidim kako gori notri. Meni je strašno- saj so jo pregledali pa vse, samo me je res groza. A ima katera tudi tako peč:zmeden:. Pa de mora res vedno vklopit ko vodo toplo odeprem:zmeden: tisti ogenj-groza
Neposredna povezava do sporočila: 1
23.7.2005 11:34:04   
TARA in MAJ
tud mi imamo plinjsko peč vendar se ogenj pri nas ne vidi le ko odpreš vročo vodo je malo glasna vendar je v prostoru da se nesliši;)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2005 11:51:37   
digi
Hejči, midva sedaj v tem stanovanju imava elektriko, sem pa imela v mb v stanovanju plin in mi je bilo na začetku tud mal neprijetno, ker sem videla plamen tam v oni zadevi pa, ker se mi je zdelo, da ruži, čeprav sploh ni glasna ta plinska centralna, samo sem se privadla.... Brezveze paniko delat.... dandanes še avte na plin vozijo ap jih ni panika.... ;)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.7.2005 11:59:05   
Kadija
Mi že leta grejemo na ta način pa do sedaj ni bilo nič narobe.Resda se malo čudno čuje, ko se vklopi se pa navadiš.No je pa razlika v tem, da je naša v kleti in je zato manj moteča.
Nič bat, če je redno pregledana nima kaj bit. Na vse ostalo se boste pa navadili.:rozica:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.7.2005 13:24:31   
kalimero
Imamo. Sicer v kleti, tako, da se ne sliši, ko se vklaplja, je pa to čisto nekaj normalnega. Nič bat!

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.7.2005 13:49:40   
JASNA D
Imamo in je ne menjam za nič drugega.

Jasna

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.7.2005 16:35:17   
teta beta
Mi jo imamo na podstrešju, tako da - nič ne vidim, nič ne slišim. Jasno, da se mora vklopit, kako pa naj bo voda topla. Mi smo jo prej greli z elektriko (vsak večer vklapljali bojler) in razlika na računu je očitna, manj sitnosti in je ne zmanjka, če se gremo en za drugim tuširat ali kopat!

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.7.2005 17:13:50   
Anonimen
Po pravici povedano - veliko hujša groza me daje, ko pogledam na števec. :)- :)- :)-

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?