ima kdo plinsko peč-centralno (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Moyca_ -> ima kdo plinsko peč-centralno (23.7.2005 11:29:42)

sedaj imamo plinsko centralno v tem novem stanovanju in me je groza.
Vedno ko vklopim toplo vodo v kuhinji in kopalnici se peč vklopi. Najbolj grozno mi je ko se kopam, ker ima tako malo okence in je postavljena v kopalnici in vidim kako gori notri. Meni je strašno- saj so jo pregledali pa vse, samo me je res groza. A ima katera tudi tako peč:zmeden:. Pa de mora res vedno vklopit ko vodo toplo odeprem:zmeden: tisti ogenj-groza

TARA in MAJ -> ima kdo plinsko peč-centralno (23.7.2005 11:34:04)

tud mi imamo plinjsko peč vendar se ogenj pri nas ne vidi le ko odpreš vročo vodo je malo glasna vendar je v prostoru da se nesliši;)

digi -> ima kdo plinsko peč-centralno (23.7.2005 11:51:37)

Hejči, midva sedaj v tem stanovanju imava elektriko, sem pa imela v mb v stanovanju plin in mi je bilo na začetku tud mal neprijetno, ker sem videla plamen tam v oni zadevi pa, ker se mi je zdelo, da ruži, čeprav sploh ni glasna ta plinska centralna, samo sem se privadla.... Brezveze paniko delat.... dandanes še avte na plin vozijo ap jih ni panika.... ;)

Kadija -> ima kdo plinsko peč-centralno (23.7.2005 11:59:05)

Mi že leta grejemo na ta način pa do sedaj ni bilo nič narobe.Resda se malo čudno čuje, ko se vklopi se pa navadiš.No je pa razlika v tem, da je naša v kleti in je zato manj moteča.
Nič bat, če je redno pregledana nima kaj bit. Na vse ostalo se boste pa navadili.:rozica:

kalimero -> ima kdo plinsko peč-centralno (23.7.2005 13:24:31)

Imamo. Sicer v kleti, tako, da se ne sliši, ko se vklaplja, je pa to čisto nekaj normalnega. Nič bat!

JASNA D -> ima kdo plinsko peč-centralno (23.7.2005 13:49:40)

Imamo in je ne menjam za nič drugega.

Jasna

teta beta -> ima kdo plinsko peč-centralno (23.7.2005 16:35:17)

Mi jo imamo na podstrešju, tako da - nič ne vidim, nič ne slišim. Jasno, da se mora vklopit, kako pa naj bo voda topla. Mi smo jo prej greli z elektriko (vsak večer vklapljali bojler) in razlika na računu je očitna, manj sitnosti in je ne zmanjka, če se gremo en za drugim tuširat ali kopat!

Anonimen -> ima kdo plinsko peč-centralno (23.7.2005 17:13:50)

Po pravici povedano - veliko hujša groza me daje, ko pogledam na števec. :)- :)- :)-

Stran: [1]