Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ima katera podobne izkušnje? 9.10.2006 19:21:59
|
|
|
|
p&b
|
moj sin je sedaj star 22.mes.in pol,pred približno 3 mes.smo ga začeli navajati brez plenic in morem rečti,da smo iz dneva v dan zelo napredovali in sicer tako,da je vsakokrat ko je moral na kahlico povedal da mora kakati ali lulati,no včasih mu je kakšna kaplica pobegnila predno smo uspeli priti do kahlice,tudi ponoči ni več lulal oz.nekako enkrat na teden jo je še polulal,sem že razmišljala,da bi plenice čisto ukinila pa se je potem kar čez noč spreobrnilo.Zadnjih 14 dni je planica zjutraj parmanentno polulana,pa tudi čez dan ne pove več,da mora lulati ali kakati,enostavno je tiho,pove šele ko je že polula ali pokaka . Ima katera podobne izkušnje in kako naprej,a naj pričnemo ponovno s plenicami?
< Sporočilo je popravil primoza -- 9.10.2006 19:46:38 >
|
|
|
|
RE: ima katera podobne izkušnje? 9.10.2006 19:35:06
|
|
|
|
Luni
|
p/b, mislim, da ste prehitro pričeli navajanjem na kahlico. Ti povem svojo izkušnjo: sem mamica dveh nadobudnežev (v pričakovanju tretjega). Srečo imam, da so me pri navajanju na kahlico upoštevali vsi: od moža, do tašče in tasta, katera sta prvega sina pazila do treh let. Pri nas je bila kahlica igrača. Brez obveznosti in siljenja. Vsake toliko časa sem jima dala vedeti, za kaj je, pa nobeden do 28. meseca ni kazal interesa za njo. Oba, pri dopolnjenih 28-ih mesecih, sta se odločila: na kahlico. Prišlo je res spontano, enostavno, prišel je čas, ko sta zastopila za kaj gre. Pač opazuješ svojega otroka in ko vidiš, da ga začne plenička motiti, takrat kahlico v igri večkrat ponudiš. In trkam na les: od takrat pa do danes, oba suha dan in noč, postelja ni bila niti enkrat mokra. To je moja izkušnja. Poznam pa primere, ko je moral otrok, zaradi prehitrega navajanja na kahlico, plenico za spati, nositi do vstopa v šolo! Jaz bi na tvojem mestu prekinila in počakala, da otrok doraste. Pa saj je lahko to čez en mesec ali pa šele čez pol ali eno leto. Opazuj ga, ti boš najbolj vedela, kdaj je tvoj otrok pripravljen na tako velik podvig. To za otroka nikakor ni enostavno, zato ga res ne sili prezgodaj! Pa vendar: čimprej suho rito vam želim!
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
služba po porodniškiMichonne RRAli ste/boste po končani porodniški odšle v službo?Da (
96%)
Ne, ostala sem/bom doma (
4%)
Število vseh glasov: 28Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!