Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: iluminati- naj mi nekdo pove kaj več... 2.8.2008 16:21:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Da vsi mi živimo pod njihovim vodstvom. In da bomo kmalu uničeni. Ali to drži? Itak.
|
|
|
|
RE: iluminati- naj mi nekdo pove kaj več... 2.8.2008 16:24:47
|
|
|
|
benika
|
Ata Gugl marsikaj najde
|
|
|
|
RE: iluminati- naj mi nekdo pove kaj več... 2.8.2008 16:48:17
|
|
|
|
Šarki
|
a ni zanimivo da je lažje tukaj temo odpret k pa na gugl pogledat
|
|
RE: iluminati- naj mi nekdo pove kaj več... 2.8.2008 16:57:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi a ni zanimivo da je lažje tukaj temo odpret k pa na gugl pogledat Google sm že prečekirala- temo sm odprla v upanju, da mi kdo pove svoje mnenje, morda kaj več o tej temi. Lahko tud za čvek.
|
|
|
|
RE: iluminati- naj mi nekdo pove kaj več... 2.8.2008 17:15:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Da vsi mi živimo pod njihovim vodstvom. In da bomo kmalu uničeni. Seveda, pod njihovim vodstvom. Unicujemo pa sami sebe, ze dolgo.
|
|
|
|
RE: iluminati- naj mi nekdo pove kaj več... 2.8.2008 17:42:21
|
|
|
|
amaya
|
jaz se spomnem tega iz knjige "Angeli in demoni", ki mi je bila ful dobra. Vem, da je to en red krščanske cerkve....več ne bi o tem, ker nimam pojma, pa ne bi rada izpadla mona
|
|
RE: iluminati- naj mi nekdo pove kaj več... 2.8.2008 19:53:43
|
|
|
|
Anonimen
|
iluminati -wtf? Vem pa kaj so laminati
< Sporočilo je popravil *Matilda -- 2.8.2008 19:54:01 >
|
|
|
|
RE: iluminati- naj mi nekdo pove kaj več... 2.8.2008 20:07:38
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Matilda iluminati -wtf? Vem pa kaj so laminati
|
|
|
|
RE: iluminati- naj mi nekdo pove kaj več... 2.8.2008 21:06:47
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Matilda iluminati -wtf? Vem pa kaj so laminati ti pa si znanstvenik
|
|
RE: iluminati- naj mi nekdo pove kaj več... 2.8.2008 21:27:40
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Matilda iluminati -wtf? Vem pa kaj so laminati enako
|
|
RE: iluminati- naj mi nekdo pove kaj več... 2.8.2008 21:30:00
|
|
|
|
r1ta
|
Sorry, ampak jaz sem tudi pomislila, da gre za novo vrsto laminata
|
|
RE: iluminati- naj mi nekdo pove kaj več... 2.8.2008 21:33:25
|
|
|
|
Anonimen
|
bjonde
|
|
|
|
RE: iluminati- naj mi nekdo pove kaj več... 2.8.2008 21:52:11
|
|
|
|
barika
|
mi je že žal da sem tole temo odprla, ampak sem zasledila "laminate" v davinčijevi knjigi...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.8.2008 22:08:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: iluminati- naj mi nekdo pove kaj več... 2.8.2008 22:08:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika mi je že žal da sem tole temo odprla, ampak sem zasledila "laminate" v davinčijevi knjigi... Zakaj ti je žal?
|
|
|
|
RE: iluminati- naj mi nekdo pove kaj več... 3.8.2008 6:10:26
|
|
|
|
oka
|
Na youtubu odtipkaj iluminati, in dobila boš kar nekaj videov na to temo.
|
|
|
|
RE: iluminati- naj mi nekdo pove kaj več... 3.8.2008 7:36:48
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica IZVIRNO SPOROČILO: barika mi je že žal da sem tole temo odprla, ampak sem zasledila "laminate" v davinčijevi knjigi... Zakaj ti je žal? A ni to temo odprla aspirinčica?
|
|
|
|
RE: iluminati- naj mi nekdo pove kaj več... 3.8.2008 8:43:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica IZVIRNO SPOROČILO: barika mi je že žal da sem tole temo odprla, ampak sem zasledila "laminate" v davinčijevi knjigi... Zakaj ti je žal? A ni to temo odprla aspirinčica? a ste smešne! Žal ji je zato, ker je "odprla" in prebrala temo, zdaj se pa reži, ker tko kot jz, nima pojma kaj je iluminat, ve pa kaj je laminat Razmišljam..
|
|
|
|
RE: iluminati- naj mi nekdo pove kaj več... 3.8.2008 8:44:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica IZVIRNO SPOROČILO: tanchi a ni zanimivo da je lažje tukaj temo odpret k pa na gugl pogledat Google sm že prečekirala- temo sm odprla v upanju, da mi kdo pove svoje mnenje, morda kaj več o tej temi. Lahko tud za čvek. Zakaj potem želiš linke?
|
|
|
|
RE: iluminati- naj mi nekdo pove kaj več... 3.8.2008 21:17:54
|
|
|
|
lotoska
|
Moje skromno mnenje je, da je v teh nazivih toliko nadzemeljskega, da jim prav nič ne verjamem, pa nej se imenujejo kakorkoli že. Včasih so bili guruji, potem indigo pa kristalni otoci, mislim zdej- iluminati Res je da ljudje rabijo nekaj novega, ampak za tem vsem se skriva le želja po dobičku za te "nadzemeljske kao vodje". Se strinjam da imajo ljudje karizmo in da so nekateri rojeni vodje, ja tudi Hitler in Miloševič sta bila oboje. Sem poznala eno dekle, ki se je z družino udeleževala nekih seans pri enem takšnem, ki jim je pral možgane, kako so oni izbrani, da bodo zadeli na lotu. da so neki novodobni apostoli in ne vem kaj še vse. Vse kar so od tega odnesli so bile prazne denarnice (vsote mi ni nikoli hotela povedat). No sama imam nekaj izkušenj z duhovnostjo in se trudim ostat prizemljena. Tukaj smo zato da živimo, ne pa da venomer iščemo nekaj višjega in se sprašujemo po svojem poslanstvu. Ta bivša kolegica se je žal ujela v ta krog.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?