lotoska -> RE: iluminati- naj mi nekdo pove kaj več... (3.8.2008 21:17:54)
|
Moje skromno mnenje je, da je v teh nazivih toliko nadzemeljskega, da jim prav nič ne verjamem, pa nej se imenujejo kakorkoli že. Včasih so bili guruji, potem indigo pa kristalni otoci, mislim zdej- iluminati[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Res je da ljudje rabijo nekaj novega, ampak za tem vsem se skriva le želja po dobičku za te "nadzemeljske kao vodje". Se strinjam da imajo ljudje karizmo in da so nekateri rojeni vodje, ja tudi Hitler in Miloševič sta bila oboje. Sem poznala eno dekle, ki se je z družino udeleževala nekih seans pri enem takšnem, ki jim je pral možgane, kako so oni izbrani, da bodo zadeli na lotu. da so neki novodobni apostoli in ne vem kaj še vse. Vse kar so od tega odnesli so bile prazne denarnice (vsote mi ni nikoli hotela povedat). No sama imam nekaj izkušenj z duhovnostjo in se trudim ostat prizemljena. Tukaj smo zato da živimo, ne pa da venomer iščemo nekaj višjega in se sprašujemo po svojem poslanstvu. Ta bivša kolegica se je žal ujela v ta krog.
|
|
|
|