ronja
|
na testiranje boš kar čakala... Sicer pa najprej izključi vse - za vsaj 14 dni, ker tako dolgo so snovi v telesu in potem postopoma dodajaj 1 po eno. Pa pri mleku pazi: mleko v prahu je skoraj povsod: v večini kruhov, v veliiiki večini mesnatih izdelkov (salame, hrenovke,itd),... in vsega tega ne smeš. je tudi v večini pripravljenih jedi (od namazov, do vsega, kar samo pogreješ, pa vse, kar zunaj poješ), pa v vseh kupljenih sladkarijah (razen kakih žele bonbonih, je pa v skoraj vsaki čokoladi, bonbonih, keksih,...). Za sladice lahko vzameš korzuni škrob namesto moke. Lahko pa narediš 100% rženi ali ajdov kruh, sta dobra, čeprav bolj zbita. Da ne bi bila tako zbita, lahko narediš kislo testo, bo bolj rahlo potem. Samo traja par dni. Če je sum na mleko, je velika verjetnost tudi na jajca, zato jih mogoče na začetku izključi, razen če veš, da ni to to (da ste meli kako testiranje). Kadar ti paše kaj sočnega, lahko odpreš kompot. Naredi si žele s sadjem (navadnim ali iz komopota) not. Pa v raznih tujih kuhinjah boš našla veliko takega, ker pač vsi ne poznajo pšenice in mleka, vsaj ne tradicionalno. Recimo v Aziji vse bolj na rižu bazira, tudi sladice. V ameriki pa na koruzi. (tradicionalno mislim).
|