|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   iMac
15.2.2010 14:53:00   
škratek
Oj!

Zanima me kako ste kaj  zadovoljne uporabnice iMac-ovih računalnikov (namizni računalnik). user posted image
Zelo mi je namreč všeč opcija, da je procesor in vse ostale pritikline v monitorju tako, da nimaš zraven še velike škatle, ki ti jemlje prostor.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: iMac
15.2.2010 18:42:21   
Felicita
če nisi nek hudo računalniški tip in če celo življenje delaš na windowsih se pripravi na veliiiiiiiiiiiiiiiiiiko navajanja, privajanja in še česa. jest sicer včasih uporabljam jabučka od mojega in mi je blazno všeč, poznam pa kr dost ljudi ki se ga nikakor ne morjo navadit in so jih pol prodajali... poleg tega se mi zdi BV kupovat tak računalnik (tok drag če hočeš) če ne izkoristiš potem celega potenciala... torej če bi ga samo zarad prostora, ti svetujem pač kak mini računalnik, bo veliko cenejš in veliko manj živcev bo šlo.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu škratek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2010 22:24:19   
KT
Osebno lahko o Macu povem samo pozitivne stvari, je pa res, da boš potrebovala nekaj časa, da se ga navadiš, a ko ti bo enkrat "zalaufalo", pa je to zagotovo računalnik, ki ga je veliko enostavneje uporabljati kot katerega koli drugega. Enostavno, hitro, kakovostno, mislim, da kaj več ni potrebno reči.

Sporoči kako se boš odločila.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2010 22:41:05   
ajsek
Glede na to, da glavno prednost Maca vidiš v prihranku prostora, ti ga odsvetujem user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2010 8:29:55   
mateyka
se strinjam. če hočeš prihranit prostor, si kupi laptopa ali celo unega malega 10 inčnega, ki tehta malo več kot kilco in ga lahko daš v kargo žep vojaških hlač. moj mož ma tega malega - extra thin, bussiness edition, ful fensi user posted image

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2010 9:00:33   
Felicita
nah, ne more ti laptop zamenjat desktopa, sploh če si navajen/rabiš velik zaslon in ne rabiš 'prenosnosti' sploh. jest bi ti kej takega svetovala: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/si/sl/sm/WF06b/12454-12454-64287-3328898-3328898-3785404-3895192.html (ni reklama, sam pač tega se spomnim k ga mamo na faksu...)

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 9:25:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.2.2010 10:15:14   
mateyka
MILEENA, nisem jih "primerjala" z laptopi, od kje ti to? pravim, če je prostorska stiska, potem so ena od rešitev, thats all..
in ne, ne bi jih primerjala z laptopi, ker sem oblikovalka in recimo pri meni je pomembno ali je Apple ali PC ali prenosnik ali mini laptopič. škratek omenja samo koliko prostora zavzame IN NIČ DRUGEGA.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 12:51:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
16.2.2010 12:55:31   
water lily
Jaz grem sam na net kdaj goruser posted image
Drgač mi pač ni uporaben, ker uporabljam programe ki pač niso kompatibilni z njim.
Moj je pa itak zaljubljen vanj, sam on je oblikovalc in ga tud službeno uporablja....če ga nebi ga pa neb kupla-ne vidim smisla.

Neposredna povezava do sporočila: 10
16.2.2010 15:04:35   
mateyka
Jah no sorry, ampak zame, če nekdo sprašuje za iMaca,predvidevam, da je prostorsko stisko že povezal s prenosnikom..

jah, jaz pa ne predvidevam, ker nisem telepat. user posted image

aja, moja frendica ima prenosnega Maca in za doma ima na mizi keyboard in monitor ter ga priklopi gor, ko hoče doma delat. ga pa tudi sabo lahko nosi in ona pravi, da je zakon rešitev. samo ona je tudi oblikovalka..

Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 15:12:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
16.2.2010 15:25:37   
mateyka
hihi,  moj mož pravi, da mi bo enkrat, ko bom velika, Maca kupil user posted image jaz sem sicer norc, sem oblikovalka, samo vse delam na PCjih in matram te boge mašine user posted image eh, pač sem en tak praktik, da se mi ne da dajat 3x več za isto stvar.. se mi pač večkrat sesuje sistem in programje, sam zaenkrat je tako.
samo kakor sem rekla, baje bo prišel dan, ko bom tudi jaz Maca dobila - za abrahama maybe? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
16.2.2010 16:34:23   
škratek
Punce najlepša hvala za vaša mnenja.
Mogoče sem res premalo napisala zakaj razmišljam o Macu.
Glede na vaše pomisleke - laptopa že imamo (Dell), vendar se mi zdi za daljšo uporabo (več dela na računalinku) bistveno bolje, če imaš večji monitor. Poleg tega sem zagovornik tega, da je v hiši en stacionarni računalnik, ki je na voljo vsem. Trenutno imamo enega v otroški sobi, vendar ga nameravamo od tam odstraniti in novega postaviti v dnevno sobo (boljši nadzor nad uporabniki - otroci).

Kar pa se tiče uporabe računalnikov nisem ne vem kak profi, začetnik pa tudi ne. Poleg običajne uporabe (Office) imam računalnik še za kakšno obdelovanje fotografij (sploh tu naj bi Mac blestel). Pa seveda še surfanje po netu, muzika,... Igric zaenkrat ne igramo, jih pa v prihodnosti verjetno kaj bomo (ko jim bom dovolila,hi,hi)...

Zanima me predvsem mnenje uporabnic Maca (pokvarljivost, stabilnost - trenutno sem že skoraj obupala nad Winsi, ker mi računalnik non stop blokira - imam nek malo večji file s slikami, ipd).

LPuser posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.2.2010 16:36:53   
water lily
Za igrice pa ni glih fajnuser posted image

(odgovor članu škratek)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 17:51:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu škratek)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
16.2.2010 18:47:15   
mateyka
ma kakorkol obrneš - del cene siguno pri Macu plačaš za firmo. je pa macOS sigurno bolj stabilen kot winsi, samo tudi linux je stabilen user posted image . pa gimp (linuxov slikovni program), ma celo eno oblekco, ki mu jo natakneš gor, da zgleda vse kot pravi photoshop. funkcije ma pa skor identične PSju tako da ni panike, je zelo zmogljiv programček. hočem rečt, lahko se greš stabilnost tudi s tistim kar imaš že doma user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
20.2.2010 23:43:23   
Ribica **
Za vse ljubitelje Applovih gadgetov priporocam v branje neko pdf knjigo Cult of Mac user posted image  Dobi se je jo na emule, drugje na internetu je nisem nasla, pa verjetno niti ne obstaja v fizicni obliki. Zanimivo branje.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.3.2010 14:38:32   
PC Baby

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

če nisi nek hudo računalniški tip in če celo življenje delaš na windowsih se pripravi na veliiiiiiiiiiiiiiiiiiko navajanja, privajanja in še česa.

No, ja, to je že res, čeprav tudi če delaš celo življenje na windowsih in si daš gor ta novi office... je treba veliiiiiiiiiiiiiiiiiiko privajanja. Mogoče še več, ker v Mc padeš v nov sistem in ga pogruntaš od nule.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?