škratek -> RE: iMac (16.2.2010 16:34:23)
|
Punce najlepša hvala za vaša mnenja. Mogoče sem res premalo napisala zakaj razmišljam o Macu. Glede na vaše pomisleke - laptopa že imamo (Dell), vendar se mi zdi za daljšo uporabo (več dela na računalinku) bistveno bolje, če imaš večji monitor. Poleg tega sem zagovornik tega, da je v hiši en stacionarni računalnik, ki je na voljo vsem. Trenutno imamo enega v otroški sobi, vendar ga nameravamo od tam odstraniti in novega postaviti v dnevno sobo (boljši nadzor nad uporabniki - otroci). Kar pa se tiče uporabe računalnikov nisem ne vem kak profi, začetnik pa tudi ne. Poleg običajne uporabe (Office) imam računalnik še za kakšno obdelovanje fotografij (sploh tu naj bi Mac blestel). Pa seveda še surfanje po netu, muzika,... Igric zaenkrat ne igramo, jih pa v prihodnosti verjetno kaj bomo (ko jim bom dovolila,hi,hi)... Zanima me predvsem mnenje uporabnic Maca (pokvarljivost, stabilnost - trenutno sem že skoraj obupala nad Winsi, ker mi računalnik non stop blokira - imam nek malo večji file s slikami, ipd). LP[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|