|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   išias
16.7.2007 23:03:19   
Anonimen
Noseča sem 20 tednov in me je zagrabil išias.
S čim si lahko pomagam, da bom ublažila bolečine??
Bolniško si sedaj težko privoščim.
Hvala za odgovore!!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: išias
16.7.2007 23:34:44   
alfa
Plavanje, če imaš možnost pojdi do morja. Jaz sem bila po plavanju kot prerojena.
LP!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.7.2007 23:45:27   
*tajda*
Najbolj ti bo pomagala telovadba,sprehodi,vglavnem gibanje.Bolj kot boš mirovala bolj te bo bolelo.Seveda pa bo nekaj časa trajalo da bo bolje.

(odgovor članu alfa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2007 8:07:53   
Ulla
Ja mene je išias zagrabil že v 15 tednu, ali pa še malo prej. Nič, samo dosti se moraš gibati, telovaditi. Najbolj me  je bolelo,ko sem ležala, sploh ponoči, zjutrej sem komi vstala, potem,ko sem pa naredila malo vaj (počepi, malo z nogo vstran, nazaj...10min.orbitreka), je pa vsak dan bolje, danes sem v 17 tednu in bolečine ne čutim skoraj več, tako, da se kar čudim, ali res to tako pomaga. Se splača malo po telovaditi, no pa sprehodi so zlo koristni.

Upam, da ti bo kmalu bolje.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2007 8:32:11   
Anonimen
kiropraktik, homeopatska zdravila, nobene masaže - vnetih živcev se ne sme masirat. pa sedenje ubija.

ampak a imaš res išias a te sam križ boli? ker je velika razlika..išias te iz križa potegne še dol po nogi in če je res to to potem se zelo težko premikaš ker boli ko hudič in vsaj ko je mojga predragega zagrabil tut pomislu ni da bi šu na šiht ker je komi iz pojstle ustov da sem ga do kiropraktika spravla.

(odgovor članu Ulla)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.7.2007 11:11:40   
Solero
Če lahko hodiš in premikaš nogo, potem verjetno ni išias.
Sicer pa kot je že napisano - čim več gibanja, ki je koristno za križ: hrbtno plavanje, hoja - pazi na pravilno držo in pa vedno in čim večkrat stiskaj ritne in spodnje trebušne mišice, ker tako pomagaš križu nositi breme, ter ko sediš nikoli ne sedi na kosteh, ampak vedno na stisnjenih mišicah, vmes malo popusti, pa spet napni. Tako boš preprečila živcu, da se stiska ob kosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?