|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hujsanjse
24.10.2008 12:19:32   
Anonimen
Dobro jutro vsem

No mene pa neki zanima...Kdaj po porodu lahko zacne zenska hujsat?takoj ali sele cez nekaj casa?Ali je res da ce dojis da ne smes hujsat.Vse ki imate kaj izkusenj z tem prosim za odgovor.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hujsanjse
24.10.2008 12:20:06   
Anonimen
Hujšaš lahko zmerno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2008 12:25:26   
blaža
Odvisno kako se odločiš hujšat. Itak je dobro za mleko, da ne ješ veliko sladkorja in mastne hrane. Jaz sem se lotila 90 dnevne ločevalne, samo sem počakala, da neham dojit, ki po moje to ne bi blo dobro za mleko.
Poznam dosti žensk, ki ne pazijo kaj jejo in dojijo in če se bašeš z Petit piškoti in kruhom in ,...kao za mleko, to itak za mleko ni. Če boš jedla dosti zelenjave in sadja pa veliko pila, pa ne polnomastnega mleka, je dovolj tudi dosti čaja za dojenje, mleko pa v zmernih količinah, lahko tudi vodo, pol ne bo problema. Pa dosti na sprehode z vozičkom in mogoče raje kaka telovadba, kot pa dijeta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2008 12:30:01   
bskrle
ne, dokler polno dojiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2008 13:28:26   
Anonimen
http://www.llli.org/NB/NBSepOct00p156.html

nekaj v slo .oz. odg. gospe za dojenje.

http://med.over.net/forum5/read.php?94,4215898,4218442#msg-4218442
Drugič se rajši obrni na njih in ne na RR-ju ,ker itak dobiš odg. da peče glava user posted image

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2008 13:30:35   
anchika
ne hujšat ker ni dobro zate in za bebico. Itak če dojiš  pravijo da gredo tudi kilogramčki , strinjam se z blaža jej čim več kuhane zelenjave kar je dobro za beebeja ga ne bo napenjalo kot čče boš jedla sveže , čim manj maščob , veliko pij - po tej hrani se neboš redila.
Ne boj se za kg bojo šle dol , pa prve mesece se ne smeš sekirat če ostane kak kilogramček
Jaz sem skoraj vse kg izgubila ob porodu. Po porudu so mi ostali le 3 kg kar je šlo v 2-3 mesecih dol in še več. Misli raje na bebeico. Pravijo da naj bi žensko telo prihajalo k sebi toliko časo kot si noeč.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.10.2008 14:30:14   
nuala
Počakaš 6 tednov po porodu ( ker prej si še relativno utrujena, pa dojenček je nekaj novega; skratka vsega preveč ) potem pa začni pazit na prehrano in začni delat kakšne vaje ( trebušnjaki, počepi, dviganje nog,... ) in daljše sprehode ( čas in tempo hoje postopoma povečuješ ).

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.10.2008 21:49:17   
shadow1
ojla sploh ne rabiš hujšat.te bo otrok izčrpal pa bojo kile kar same od sebe šle dol.jaz po 3 mesecih oblečem svoje hlače nazaj,pa se nič ne pazim kaj jem.že samosamo dojenje pobira kile

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.10.2008 22:47:11   
bina30
Tudi jaz nisem razmišljala o hujšanju in so kile sami izginile že po enem mesecu. V času po porodu veliko izgubiš, sploh če čišča dolgo traja. pri meni je trajala 8 tednov in mi je ginekolog rekel,da je tudi to razlog, da sem tako hitro šla nazaj. Če dojiš in skrbiš za otroka, za gospodinjstvo, pa za to in ono, če se dokaj zdravo in uravniteženo prehranjuješ, veliko hodiš na sprehode... boš zelo hitro shujšala. jaz sem celo morala mislit na to, da bom več jedla in pila, da bom imela mleko. Nekje sem celo prebrala, da telo porabi okoli 500 kalorij, da proizvede mleko za en podoj (ne vem sicer, če to res drži), sedaj si pa zamisli, kolikokrat dojiš na dan....
Sicer pa ne mislit na hujšanje, misli na bejbija, da mu bo dobro.

(odgovor članu shadow1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......