|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hujšarice
11.6.2005 11:03:43   
mehurčica
Kje ste danes? Držim pesti, da med vikendom ne bomo grešile.:miska:

Moj jedilnik danes:
Z: tek 60min
M: lahka skuta s sladilom in cimetom(spet:)-)
K: pečena pipika z zelenjavo
M&V: sadje

Tisti pol kili od včeraj, se je pridružilo še dobre pol.:bravo: Pravzaprav 1,5-ampak to je bilo takoj po teku...se bom raje zjutraj spet tehtala, da ne bom razočarana.8)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   hujšarice
11.6.2005 11:19:15   
tjaga
Pismo, jaz si vsak dan rečem, da zdaj pa dost. Kile se me držijo, kot da bi jim kdo plačal :zmeden: . Za danes sem se itak že pregrešila. A lahko nadaljujem z danes manj ali moram jutri začeti jovo na novo?

:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   hujšarice
11.6.2005 11:23:06   
mehurčica
:)-faca

Predlagam, da že danes probaš z manj. Saj zajtrk še ni tako kritičen. Pri večerji se je pa le boljše malo nazaj držat.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   hujšarice
11.6.2005 11:24:01   
Anonimen
Pri nas danes vitaminski dan:pri vseh obrokih različno daje.
Samo,da se nekateri že jočejo in bi kaj konkretnega.:((:)-

Neposredna povezava do sporočila: 4
   hujšarice
11.6.2005 11:25:20   
mehurčica
Neva, vas ko je več na kupu v isti bajti, se lahko grete ša kako igrco. Kdor se prekrši, ne sme it na OH dan z vami na sladico.:)-:hudicek:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   hujšarice
11.6.2005 11:25:39   
tjaga
Neva, 5 kilska lubenica bo ravno prav konkretna :)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 6
   hujšarice
11.6.2005 11:28:19   
Anonimen
Je žalostno,kot sem že povedala,da nama s Katjo ni potrebno prav striktno se držat dijete,potem pa na skrivaj kaj pojeva;)
Včeraj je bil dan,ko lahko poješ kos tortice in rebro jedilne čokolade....samo,da je bil košček premajhen:)-
Jaoj midve sva kršile pravila....nič sladice:((:)-

Neposredna povezava do sporočila: 7
   hujšarice
11.6.2005 11:31:07   
mehurčica
:)-:)-:)-

Ma sej če sta na OH dan malo preveč sladice pojedle sploh ni panike-nista grešile. Pač sta si lahko malo več privoščile. Danes se pa le držita.:miska:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
11.6.2005 11:31:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 9
   hujšarice
11.6.2005 11:34:15   
Anonimen
Jaz kave brez mleka ne morem pit...nesladkano še lahko,ampak samo črno pa ..bljek.
Vem,da je znanec čaral z zelenjavnimi juhicami in mineštrami pri tej dijeti pa je glih tako shujšal,začimbe se lahko uporabljajo samo maščob zelo malo:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
11.6.2005 11:51:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 11
   hujšarice
11.6.2005 11:56:54   
soncece24
Pri meni bo pa te vikend težka preizkušnja. Vsaj danes, ker grem na piknik k mrzlemu nečaku na 1. rojstni dan, pa bo sigurno torta, jaz pa jo lahko samo gledam:((

Drugače pa
z: jogurt
m: kos črnega kruha s skuto
k: verjento čevapi
m: jabolko
v: kakšna solatka la pa sploh nič, odvisno od tega kako obilno bo kosilo.

1MESEC= -5KG (ŠE 10 DO JESENI JE MOJ CILJ)

Fajn hujšajte!

Neposredna povezava do sporočila: 12
   hujšarice
11.6.2005 12:03:59   
Anonimen
Mi danes sadje,sadje,sadje:((zajtrk kosilo večerja:((

Neposredna povezava do sporočila: 13
   hujšarice
11.6.2005 12:59:04   
ma-ja
Kava brez mleka tudi pri meni ne gre. Sem se pa navadla na natreen. Lani sem shujšala 25 kg pri dr. Pirnatu (mastno plačala). V enem letu sem dobila 5 kg nazaj. Prav občudujem vas, če lahko vzdržite same.:bravo::bravo: Jaz sem morala enkrat na teden na pregled in res je šlo po 2 kg na teden dol. Samo obdržat je pa res težko. Kako naj zdaj spravim dol teh 5 kg, pa ne vem. Denarja nimam več za Pirnata, pa še moj bi me postavil pred vrata.
Pa še vprašanje. Kako skombinirate kosilo, če ste v službi?

Lep sončen in predvsem lažji dan

Neposredna povezava do sporočila: 14
   hujšarice
11.6.2005 14:15:07   
tjaga
Ma-ja, kako pa se hujša "po Pirnatu" ? Dieto od Sentočnikove sem videla, tole mi je pa novo.

:kava::kuza::kava::kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 15
   hujšarice
11.6.2005 19:34:19   
Nasy
Jaz nikoli nisem pila kave brez mleka, sedaj pa jo pijeva oba z mojim:love: in to odkar sva na dieti...na začetku mi je sicer bila ogabna, zdaj pa še kr gre...zraven obvezno še čaj ali voda ali sok brez sladkorja:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 16
   hujšarice
11.6.2005 20:05:44   
Anonimen
Jaz pa imam pripravljen paradižnik, 4 kose kruha z pašteto in 1 liter mlačnega planinskega čaja. Njamiiiiiiiii!

:sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 17
   hujšarice
11.6.2005 21:37:07   
Jančika_
Bubbles, kolk sem se pa narežala, ko sem tvoj hujšarski snugglepie vidla:)-!

Moje današnje "piknik" poročilo. Nisem ravno hujšala, a sem se potrudila, da nisem pretiravala. Sem si privoščila za nagrado, ker včeraj, ko sem pekla pecivo za piknik in delala testeninsko solato, nisem niti žlice polizala:bravo:.

z: sveže stisnjen sok pomaranče in grenivke, dva mala kosa polnozrnatega kruha s sirnim namazom, malo sira, kumarice, kakav
k: testeninska solata, pecivo (oboje v zmernih količinah), tretjina trojanskega krofa (ne gremo glih vsak dan čez Trojane:))
v: tek, lubenica

Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......