hujšarice (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mehurčica -> hujšarice (11.6.2005 11:03:43)

Kje ste danes? Držim pesti, da med vikendom ne bomo grešile.:miska:

Moj jedilnik danes:
Z: tek 60min
M: lahka skuta s sladilom in cimetom(spet:)-)
K: pečena pipika z zelenjavo
M&V: sadje

Tisti pol kili od včeraj, se je pridružilo še dobre pol.:bravo: Pravzaprav 1,5-ampak to je bilo takoj po teku...se bom raje zjutraj spet tehtala, da ne bom razočarana.8)

tjaga -> hujšarice (11.6.2005 11:19:15)

Pismo, jaz si vsak dan rečem, da zdaj pa dost. Kile se me držijo, kot da bi jim kdo plačal :zmeden: . Za danes sem se itak že pregrešila. A lahko nadaljujem z danes manj ali moram jutri začeti jovo na novo?

:kava::kuza::kava::kuza:

mehurčica -> hujšarice (11.6.2005 11:23:06)

:)-faca

Predlagam, da že danes probaš z manj. Saj zajtrk še ni tako kritičen. Pri večerji se je pa le boljše malo nazaj držat.

Anonimen -> hujšarice (11.6.2005 11:24:01)

Pri nas danes vitaminski dan:pri vseh obrokih različno daje.
Samo,da se nekateri že jočejo in bi kaj konkretnega.:((:)-

mehurčica -> hujšarice (11.6.2005 11:25:20)

Neva, vas ko je več na kupu v isti bajti, se lahko grete ša kako igrco. Kdor se prekrši, ne sme it na OH dan z vami na sladico.:)-:hudicek:

tjaga -> hujšarice (11.6.2005 11:25:39)

Neva, 5 kilska lubenica bo ravno prav konkretna :)-:)-

Anonimen -> hujšarice (11.6.2005 11:28:19)

Je žalostno,kot sem že povedala,da nama s Katjo ni potrebno prav striktno se držat dijete,potem pa na skrivaj kaj pojeva;)
Včeraj je bil dan,ko lahko poješ kos tortice in rebro jedilne čokolade....samo,da je bil košček premajhen:)-
Jaoj midve sva kršile pravila....nič sladice:((:)-

mehurčica -> hujšarice (11.6.2005 11:31:07)

:)-:)-:)-

Ma sej če sta na OH dan malo preveč sladice pojedle sploh ni panike-nista grešile. Pač sta si lahko malo več privoščile. Danes se pa le držita.:miska:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.6.2005 11:31:17)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> hujšarice (11.6.2005 11:34:15)

Jaz kave brez mleka ne morem pit...nesladkano še lahko,ampak samo črno pa ..bljek.
Vem,da je znanec čaral z zelenjavnimi juhicami in mineštrami pri tej dijeti pa je glih tako shujšal,začimbe se lahko uporabljajo samo maščob zelo malo:zmeden:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.6.2005 11:51:24)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

soncece24 -> hujšarice (11.6.2005 11:56:54)

Pri meni bo pa te vikend težka preizkušnja. Vsaj danes, ker grem na piknik k mrzlemu nečaku na 1. rojstni dan, pa bo sigurno torta, jaz pa jo lahko samo gledam:((

Drugače pa
z: jogurt
m: kos črnega kruha s skuto
k: verjento čevapi
m: jabolko
v: kakšna solatka la pa sploh nič, odvisno od tega kako obilno bo kosilo.

1MESEC= -5KG (ŠE 10 DO JESENI JE MOJ CILJ)

Fajn hujšajte!

Anonimen -> hujšarice (11.6.2005 12:03:59)

Mi danes sadje,sadje,sadje:((zajtrk kosilo večerja:((

ma-ja -> hujšarice (11.6.2005 12:59:04)

Kava brez mleka tudi pri meni ne gre. Sem se pa navadla na natreen. Lani sem shujšala 25 kg pri dr. Pirnatu (mastno plačala). V enem letu sem dobila 5 kg nazaj. Prav občudujem vas, če lahko vzdržite same.:bravo::bravo: Jaz sem morala enkrat na teden na pregled in res je šlo po 2 kg na teden dol. Samo obdržat je pa res težko. Kako naj zdaj spravim dol teh 5 kg, pa ne vem. Denarja nimam več za Pirnata, pa še moj bi me postavil pred vrata.
Pa še vprašanje. Kako skombinirate kosilo, če ste v službi?

Lep sončen in predvsem lažji dan

tjaga -> hujšarice (11.6.2005 14:15:07)

Ma-ja, kako pa se hujša "po Pirnatu" ? Dieto od Sentočnikove sem videla, tole mi je pa novo.

:kava::kuza::kava::kuza:

Nasy -> hujšarice (11.6.2005 19:34:19)

Jaz nikoli nisem pila kave brez mleka, sedaj pa jo pijeva oba z mojim:love: in to odkar sva na dieti...na začetku mi je sicer bila ogabna, zdaj pa še kr gre...zraven obvezno še čaj ali voda ali sok brez sladkorja:bravo:

Anonimen -> hujšarice (11.6.2005 20:05:44)

Jaz pa imam pripravljen paradižnik, 4 kose kruha z pašteto in 1 liter mlačnega planinskega čaja. Njamiiiiiiiii!

:sloncek::sloncek::sloncek:

Jančika_ -> hujšarice (11.6.2005 21:37:07)

Bubbles, kolk sem se pa narežala, ko sem tvoj hujšarski snugglepie vidla:)-!

Moje današnje "piknik" poročilo. Nisem ravno hujšala, a sem se potrudila, da nisem pretiravala. Sem si privoščila za nagrado, ker včeraj, ko sem pekla pecivo za piknik in delala testeninsko solato, nisem niti žlice polizala:bravo:.

z: sveže stisnjen sok pomaranče in grenivke, dva mala kosa polnozrnatega kruha s sirnim namazom, malo sira, kumarice, kakav
k: testeninska solata, pecivo (oboje v zmernih količinah), tretjina trojanskega krofa (ne gremo glih vsak dan čez Trojane:))
v: tek, lubenica

Stran: [1]