zalostna.sovica
|
pozdravljene, sem nova na forumu; berem vaše zgodbe o izgubi kilogramov in izrekam čestitke vsem, ki ste uspele doseči željene rezultate; no,moja zgodba se je začela pred 9 leti, ko sem med nosečnostjo pridobila 30 kg, nekaj jih je šlo dol z 90 dnevno dieto, nakar so čez čas prišli nazaj, pa tako spet v drugi nosečnosti in tretja nosečnost, neprespane noči, nori tempo, hitenje v službi, šola, treningi, stres in depresija so prinesli svoje; me je kar sram o tem govoriti a vendar vidim, da ste na tem forumu že dobre prijateljice, zato prosim za kakšno spodbudno besedo, kako se lotit vsega tega, da ne bo nobeno področje trpelo; ne dom in družina, ne služba; pred časom smo v službi imeli meritve in so porazne (spodaj) zato moram nujno nekaj narediti zase in seveda za svoje zdravje; konec koncev je tudi tukaj družina za katero iskreno zadnje čase zelo težko skrbim teža 110,9kg, maščobe 49,4 kg (to moram čimprej spravit na 36kg - kako) voda 61,5 kg, kostna masa 3,1 kg, presnovna starost 47 let; stopnja debelosti 74,4% primerna teža 63 - 65 kg Prosim za kakršen koli nasvet; primeren jedilnik, z kakšno telovadbo naj začnem; naj dodam: da se prilagodim hitro novim jedem, z telovadbo pa nisem ravno prijateljica
|