beyba
|
OOOOOOOOOOOOOO vas pa je...no naj se popravim nas pa je! Ja včeri se je potem zbudla tamala pa smo še enkrat se šli uspavat. No ko sem prebrala vas je več , vsaka si želi določene kg dol spravit, zato sem pa omenla seznamček. No pa ko ste tko lepo povedale svoje zgodbe naj vam še jst zaupam svojo: Debela sem celo življenje in odkar se dobro zavedam se spomnim da mi je blo bad da sem taka kot sem in zato se celo življenje že sramujem sama sebe, ne maram se slikat...saj vam je pomoje znano. Tudi jst sem dosegla vrh pri 125 kg ,takrat, ko sem bila v šoli, mami v bolnici(lahko bi jo izgubila ), oči psihično čist natleh s cigaretom za cigaretom , sestra pa v taki poberteti, da nam je doma kradla, zginevala za kak teden....no stara sem bila takrat 17 let. Potem sem se začela najprej spreminjat od znotraj, spucala določene traume in tako se je začelo moje življenje spreminjati na bolje. Dobila sem prvega fanta ,ki mu ni bilo mar za moje kg. Zaljubila sem se do ušes in čez in ko sva se po 2,5 letih razšla se mi je sesu svet,10 dni nisem jedla nič, potem sem počasi začela mal jesti pa veliko športat(saj veste 10 dni žalosti, deset dni jeze, ostalo pa potem samo še prebolevanje kako smo sploh ble tako neumne da jokamo za takimi :-)))) )no in takrat sem shujšala na najnižjo težo v življenju. Imela sem 78 kg in bla prav fejst za pogledat ;-) no potem pa spet nov fant, nove težave, faks, služba, nosečnost porod ... Vse je blo ql do zanositve, potem pa nič gibanja med nosečnostjo zaradi otrdevanja trebuha na začetku 2/3. V 27 tednu obležala v postelji zaradi išiasa in limfoze, bla nepokretna zaradi bolečin v nogi....po porodu zahteven otrok ki ni maral vozička(še danes ga mara tako tako), hudi krči prve4 mesece smo se cele dneve sam prenosili, posledično smo bili bolj ali manj na sladkarijah...no da skrajšam dans mamo pa spet čist preveč kg. Vrjemite mi da sem preizkusila že vse razen 90 dnevne ne....pa vam povem po pravici da jih mam dovolj. Mislim da je čas da začnem samo zdravo živet in pazit kaj jem.Tako da moj plan je takle: -1l vode na dan -1l zelenega čaja na dan 2 obroka sadja eno odrok zelenjave(zvečer solata) kosilo jem normalno,kar pač kuham za vse nič prigrizkov, nič sladkorja in sladkarij želim izgubiti za začetek 25 kg do novega leta vsaj 20.... Evo grem delat razpredelnico da se boste lahko vpisale v anš klub vražjih babnic, ki bomo kmal zgledale 10 let mlajše :-))))))))))))))))))))))))))) Aja pa še to, kako katera hujša sploh ni važno kako dijeto ma, glavno da se bodrimo in podpiramo tuki, kdaj se bomo tut mal pošlepale, sam vidim da ste same fejst babe tuki, se bomo mele prav fajn!