TopsiT
|
ojla punce! tinaaja vse najboljše in najlepše, čimveč izgubljenih kilogramčkov, ki se ne bi več vrnili. Na teden naj bi človek lahko izgubil tudi do 3 kg, tako da je čisto močno za - 1 kg in za to. Zvečer nimam potrebe po hrani, ker imamo kar pozno kosilo okoli 17h, tako da je želodček sit, ko pa me zagrabi prva lakota pa hitro po jogurt, breskvica in sem zmagala, če pa je sila prevelika grem kar spat . Na uro kdaj jem se ne oziram. Jem ko mi paše, vendar ne več kot 4x na dan in ne presežem 1200 kcal. Sem se odločila, da bom probala en dan na teden imet sadni dan oziroma če bom zdržala vodni, ker sem se po prvem dnevu počutila super in se še vedno. Ronja1a Zeleni čaj pijem vsak dan 2x. Eno filter vrečko si skuham v pol litra vode in to počasi pijem (še toplega, ker mi da občutek sitosti, pa tudi manj nagravžen je), enega si tako skuham dopoldne, drugega pa največkrat kr po kosilu (po 17h) in ga žvečim do večera, tako da zvečer ni nobene lakote. Sem pa prebrala (mislim da v ONI), da ga večkrat kot 2x dnevno ne priporočajo, poživilo, pa tudi telo izgubi kar nekaj tekočine (učinek pravega čaja). Po okusu mi je pa najboljši iz Lidla, no pa tudi hoferjev ni slab. Sem kupila zadnjič od 1001 cvet, pa je imel okus po milnici, sicer spila sem celo škatlo, ampak sedaj kupim samo še Lidlovega. Sem pa na skrivaj dala še naša dva na dieto. Sem začela malo manj kuhat, testenin in krompirja in to zamenjala z zelenjavnimi prilogami (narastki). Pa zaenkrat se ni še nihče pobunil. amy26 imam podobno tehtnico, z razliko, da moja tehtica kaže samo err... , zaenkrat sem še pretežka, da bi lahko prebavila in mi pokazala koliko fat imam preveč , morda čez kakšna 2-3 meseca. pri meni je M (mišična masa), W (voda) in F (maščevje). Skupno težo pa pokaže takoj na začetku in potem ko stopiš iz nje, pokaže zadnjo vago. Punce uživajte in bodite pridne kot do zdej. LP
|