kew kew
|
Jaz sem imela podobno težavo sama s sabo - ne chronove bolezni, ampak alergijo na vse živo in neživo. Bila sem na tisoč pregledih, skratka vse možno, dokler se me moja dr. ni usmilila in poslala na testiranja, ki trajajo celo dopoldne, na Bled, v diagnostični center. No, od tam sem odšla z navodilom o strogi dieti. Grozljivka! Več kot dva meseca nisem jedla drugega kot: - riževih kosmičev (tistih oplatkov, veste, ki so kot stiropor) - piščanca - po možnosti samo kuhanega - krompirja zelo malo - kompotov tudi bolj malo, čeprav sadje s kuhanjem izgubi tisto, kar škodi - pila pa sem samo vodo in melisin čaj. Morda ni slišati grozno, ampak predstavljajte si življenja brez mleka, sira, jogurtov, kruha, raznih začimb, čokolade, zelenjave - no, skratka nič drugega kot "voda in stiropor". So me že tam opozorili, da se mi bo kljub hudi in strogi dieti stanje poslabšala tam nekje 12. dan. In se mi je, ampak sem vzratjala tudi tiste dni, potem pa je čisto počasi šlo na bolje, bolje, bolje. Poanta vsega je v glavnem v tem, da telo z dieto temeljito očistiš, da se navadi spet funkcionirat kot mora. Sem pa takrat shujšala kar ene 15 kg. Bila sem kot okostnjak. Naj dodam še, da so mi z nosečnostjo večinoma čisto vse alergije izginile. In ker sem v nosečnosti lahko vse jedla, je bilo tako fino fajn, da sem pridelala 20 kg.
|