|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hren
7.4.2009 19:55:36   
tanjusi
Ker se bliža velika noč me zanima, na kak način naredite hren,
razne variante?

_____________________________

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hren
7.4.2009 20:04:27   
Felicita
frišno nariban in zmešan s kislo smetano... mmmmm user posted image lahko pa tut z jabolčno čežano al pa prelit z navadno smetano... te variante poznam user posted image

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: hren
7.4.2009 20:06:49   
tanjusi
frišno nariban in zmešan s kislo smetano... mmmmm user posted image lahko pa tut z jabolčno čežano al pa prelit z navadno smetano... te variante poznam user posted image
Saj tole sem že jedla, sam lotit naredit se pa ne upam, a ti tole kar od oka nardiš

_____________________________

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: hren
7.4.2009 20:43:29   
Janeja
Meni je ful všeč hren, narejen kot "solata".
Kupim kar hren v kozarčku od Ete, noter naribam jabolka in narežem trdo kuhana jajca. V vse skupaj pa vmešam še kis, olje in sol, pa malo sladkorja.
Tole super paše kot solata h praženemu krompirju in šunki.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: hren
7.4.2009 22:42:03   
kaya2007
jaz ga bom naredila z jabolki, me pa malo bega, ker je v nekaterih receptih za dodat belo vino, v nekaterih pa kis user posted image  ne vem kaj bi izbrala

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: hren
8.4.2009 5:24:40   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

jaz ga bom naredila z jabolki, me pa malo bega, ker je v nekaterih receptih za dodat belo vino, v nekaterih pa kis user posted image  ne vem kaj bi izbrala


To pa se je res težko odločit ali pa naredituser posted image . Vzami 2 šalčki v vsaki malo naredi in poskusi, pol pa boš videla kaj je vam boljše.

Jaz imam najrajši samo sveže naribanega- če jem šunko, kranjske klobase.... ali pa narejenega samo s kislo smetano, majčken soli in par kapljic kisa- če jemo kuhano govedino. Z jabolkom ne maram, naša cela familija ne mara jabolka v hrenu, fujuser posted image .

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: hren
8.4.2009 14:26:59   
robinzon
Kako smo si različni, nam je pa ravno hren z jabolki najboljši, če je pa notri še nariban kuhan jajček pa sploh. Hren ribam vedno pod napo, čim dlje od sebe, ker drugače mi vzame sapo, tako je močen.

Kaya, jaz dam vedno kis in je dobro.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?