|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hotel na Bledu z bazenom
7.1.2011 21:45:55   
glen
Razmišljamo,da bi šli na 4 dnevnioddih na Bled.
Smo 4 članska družina (2 odrasla+2 otroka- 2 in 6 let)
Kateri hotel nam priporočate?Radi bi da ima hotel tudi bazen.
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hotel na Bledu z bazenom
7.1.2011 23:59:20   
norge
Mi smo bili decembra v hotelu Park na Bledu. Sobe v redu, hrana dobra in raznolika (bogat zajtk in prav tako bogata samopostrežna večerja), hotel ima fitnes in bazen (navaden) ter manjši masazni bazen z zelo toplo vodo + savne. V sklopu hotela lahko uporabljaš tudi welness z bazeni Živa v hotelu Toplice (čez cesto ). Tam nismo bili, ampak mislim, da so bazeni še lepši. So pa zelo prijazni natakarji - vsaj prii nas so bili zaradi tamalega (btw : pri večerji imaš brezplačno na voljo sokove in vodo), ostalo pijačo pa lahko naročiš in jo plačaš na koncu. Meni osebno so sicer kar se velikosti in domačnosti bolj všeč majhni hoteli 'avstrijskega' tipa , ampak kakšne druge kritike pa res nimam.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2011 9:55:47   
sonček33
Hotel Kompas.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2011 22:37:51   
čmrgelj
Hotel Golf - kakšna je postrežba in sobe ne vem, ker tega nisem koristila, ker pa sem v bližini doma sem se šla pa že večkrat tja kopat, notranji bazen ima tobugan, kar bo za starejšega otroka super, imaš vstop do savn ki so super mislim da kar 4 različne, no te ponudbe so skratka odlične. mislim da tobugane v drugih bazenih po Bledu ni.
Če te še kaj zanima glede okolice kar prašaj :))))))))

Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega,
ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih
stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala
dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2011 13:46:21   
svetlomodra
IZVIRNO SPOROČILO: norge

V sklopu hotela (PARK) lahko uporabljaš tudi welness z bazeni Živa v hotelu Toplice (čez cesto ). Tam nismo bili, ampak mislim, da so bazeni še lepši.

Bazeni Živa so v hotelu Golf. Ampak to meni ni "čez cesto".

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?