hotel na Bledu z bazenom (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

glen -> hotel na Bledu z bazenom (7.1.2011 21:45:55)

Razmišljamo,da bi šli na 4 dnevnioddih na Bled.
Smo 4 članska družina (2 odrasla+2 otroka- 2 in 6 let)
Kateri hotel nam priporočate?Radi bi da ima hotel tudi bazen.
lp

norge -> RE: hotel na Bledu z bazenom (7.1.2011 23:59:20)

Mi smo bili decembra v hotelu Park na Bledu. Sobe v redu, hrana dobra in raznolika (bogat zajtk in prav tako bogata samopostrežna večerja), hotel ima fitnes in bazen (navaden) ter manjši masazni bazen z zelo toplo vodo + savne. V sklopu hotela lahko uporabljaš tudi welness z bazeni Živa v hotelu Toplice (čez cesto ). Tam nismo bili, ampak mislim, da so bazeni še lepši. So pa zelo prijazni natakarji - vsaj prii nas so bili zaradi tamalega (btw : pri večerji imaš brezplačno na voljo sokove in vodo), ostalo pijačo pa lahko naročiš in jo plačaš na koncu. Meni osebno so sicer kar se velikosti in domačnosti bolj všeč majhni hoteli 'avstrijskega' tipa , ampak kakšne druge kritike pa res nimam.

sonček33 -> RE: hotel na Bledu z bazenom (8.1.2011 9:55:47)

Hotel Kompas.

čmrgelj -> RE: hotel na Bledu z bazenom (8.1.2011 22:37:51)

Hotel Golf - kakšna je postrežba in sobe ne vem, ker tega nisem koristila, ker pa sem v bližini doma sem se šla pa že večkrat tja kopat, notranji bazen ima tobugan, kar bo za starejšega otroka super, imaš vstop do savn ki so super mislim da kar 4 različne, no te ponudbe so skratka odlične. mislim da tobugane v drugih bazenih po Bledu ni.
Če te še kaj zanima glede okolice kar prašaj :))))))))

svetlomodra -> RE: hotel na Bledu z bazenom (9.1.2011 13:46:21)

IZVIRNO SPOROČILO: norge

V sklopu hotela (PARK) lahko uporabljaš tudi welness z bazeni Živa v hotelu Toplice (čez cesto ). Tam nismo bili, ampak mislim, da so bazeni še lepši.

Bazeni Živa so v hotelu Golf. Ampak to meni ni "čez cesto".

Stran: [1]