Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: hoja otroka in zahiranček 18.5.2010 16:43:50
|
|
|
|
simy37
|
Nimam takega otroka, ga pa ima moja prijateljica. On nima težav pri hoji, je pa kar precej zaostal v razvoju, star je devet let, zelo slabo govori in obiskuje posebni program ( bivši OVI ). Je pa res, da je nisem nikdar spraševala kaj bolj konkretnega. Če pa želiš, jo lahko povprašam! Kaj te zanima? Samo hoja, ali še kaj drugega?
|
|
RE: hoja otroka in zahiranček 20.5.2010 11:50:42
|
|
|
|
grisolino
|
ja zanima me kolk je biu težak ob rojstvu pa velik...pa če je drgač biu zdrav,al pa je imel sam v fizičnem razvoju , kot so sedenje,plazenje ,hoja... ,kolk je biu star k je shodu,mi sicer hodmo na terapije in kr hvala bogu napredujemo ampak bolj počas...stari smo 15 mes.pa hodimo sam ob opori...
|
|
|
|
RE: hoja otroka in zahiranček 31.5.2010 8:40:06
|
|
|
|
barni
|
Ja pa saj hoja pri opori pri 15mesecih sploh ni nič posebnega. Od kolegice punčka je čisto ok (s tem mislim glede poroda in nosečnosti), pa je shodila s 16. meseci.
|
|
|
|
RE: hoja otroka in zahiranček 31.5.2010 8:45:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: grisolino stari smo 15 mes.pa hodimo sam ob opori... In v čem vidiš tu problem? Poznam kar nekaj mamic, ki imajo podobno stare pa še ne hodijo. Tak da...ne vem. Od kolegice bo stara 14 mesecev in nogice še sploh ne premakne in ji je DR. rekla da je vse OK, da bo vse ob pravem času, ko bo na to pripravljena¨.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?