hoja otroka in zahiranček (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci s posebnimi potrebami

Sporočilo

grisolino -> hoja otroka in zahiranček (17.5.2010 15:11:36)

ima katera otroka ki se je rodil kot zahiranček in ima zdej težave pri razvoju,hoji???

simy37 -> RE: hoja otroka in zahiranček (18.5.2010 16:43:50)

Nimam takega otroka, ga pa ima moja prijateljica. On nima težav pri hoji, je pa kar precej zaostal v razvoju, star je devet let, zelo slabo govori in obiskuje posebni program ( bivši OVI ). Je pa res, da je nisem nikdar spraševala kaj bolj konkretnega. Če pa želiš, jo lahko povprašam! Kaj te zanima? Samo hoja, ali še kaj drugega?

grisolino -> RE: hoja otroka in zahiranček (20.5.2010 11:50:42)

ja zanima me kolk je biu težak ob rojstvu pa velik...pa če je drgač biu zdrav,al pa je imel sam v fizičnem razvoju , kot so sedenje,plazenje ,hoja... ,kolk je biu star k je shodu,mi sicer hodmo na terapije in kr hvala bogu napredujemo ampak bolj počas...stari smo 15 mes.pa hodimo sam ob opori...

barni -> RE: hoja otroka in zahiranček (31.5.2010 8:40:06)

Ja pa saj hoja pri opori pri 15mesecih sploh ni nič posebnega. Od kolegice punčka je čisto ok (s tem mislim glede poroda in nosečnosti), pa je shodila s 16. meseci.

tasa_m -> RE: hoja otroka in zahiranček (31.5.2010 8:45:18)

IZVIRNO SPOROČILO: grisolino
stari smo 15 mes.pa hodimo sam ob opori...
In v čem vidiš tu problem?
Poznam kar nekaj mamic, ki imajo podobno stare [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] pa še ne hodijo. Tak da...ne vem.
Od kolegice [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] bo stara 14 mesecev in nogice še sploh ne premakne in ji je DR. rekla da je vse OK, da bo vse ob pravem času, ko bo na to pripravljena¨.

nejcko -> RE: hoja otroka in zahiranček (1.6.2010 10:13:29)

Naša je stara 17 mesecev, pa še ne hodi sama. Ob opori hodi že kakšna dva meseca, spustiti se pa še noče. Pa ni bila zahiranček niti pri porodu ni bilo zapletov.

Stran: [1]