|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hocem carski rez
15.11.2006 15:34:55   
Anonimen

Imam dobre razloge zakaj, a jih ne bi razlagala - upam da me ne boste po njih sprasevale, saj bi rada to zadrzala zase.

Kje v kateri porodnisnici se da o tem vsaj pogovorit oz zmenit, da ti naredijo CR?
Hvala vsem za odgovore pa prosim ne takoj ponoret in me nadirat, ker zelim CR.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hocem carski rez
15.11.2006 15:44:08   
emaa
Brez zdravstvenega argumenta ti ga kolikor vem pri nas ne bojo delali. Če imaš zdravstvene razloge zanj ga boš morda dobila, če pa so to le tvoje želje, pa ne verjamem. Mislim, da se da lažje zmeniti v Feldbachu v Avstriji, nisem pa ziher. Jaz ga pa ravno nočem, pa ni videt, da bom imela kaj izbire.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2006 16:14:02   
NTS
če imaš RES dobre veze v bolnišnici kjer boš rodila potem najbrž lahko izpolnijo tvojo željo.
Drugače pa kot je emamair že povedala -Avstrija.

user posted image user posted image  zate in za tvojo pikico!

pa pa

Naši Nikiti se je pridružil bratec Patrick ! ! !

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2006 17:45:16   
petra + zoja
tudi jaz mislim, da ti ga pri nas ne bodo kar tako naredili, kaj hočeš, še nismo pri tem korak z časom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.11.2006 20:10:24   
tinaaja
Ce - kot pravis- imas dobre razloge, kje je pol problem user posted image  
Razen .. ce so to cisto tvoji subjektivni razlogi, pa je to drugace.. Kot so ze rekle, to ni nekaj kar HOCES in dobis, ampak nekaj kar ti naredijo, ce ni drugega izhoda in so na to vezani zdravstveni razlogi. good luck

(odgovor članu petra + zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.11.2006 20:23:08   
Anonimen
če so to zdravstveni razlogi mislim, da ti ga bojo naredili ker sami to vidijo, če so pa to neki tvoji psiho problemi recimo da se bojiš poroda in bolečine ti pa raje svetuejm epiduralno!

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.11.2006 20:46:31   
jasnika
koliko jaz vem se lahko za cr zmeniš na Ptuju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?