hocem carski rez (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> hocem carski rez (15.11.2006 15:34:55)

Imam dobre razloge zakaj, a jih ne bi razlagala - upam da me ne boste po njih sprasevale, saj bi rada to zadrzala zase.

Kje v kateri porodnisnici se da o tem vsaj pogovorit oz zmenit, da ti naredijo CR?
Hvala vsem za odgovore pa prosim ne takoj ponoret in me nadirat, ker zelim CR.

emaa -> RE: hocem carski rez (15.11.2006 15:44:08)

Brez zdravstvenega argumenta ti ga kolikor vem pri nas ne bojo delali. Če imaš zdravstvene razloge zanj ga boš morda dobila, če pa so to le tvoje želje, pa ne verjamem. Mislim, da se da lažje zmeniti v Feldbachu v Avstriji, nisem pa ziher. Jaz ga pa ravno nočem, pa ni videt, da bom imela kaj izbire.

NTS -> RE: hocem carski rez (15.11.2006 16:14:02)

če imaš RES dobre veze v bolnišnici kjer boš rodila potem najbrž lahko izpolnijo tvojo željo.
Drugače pa kot je emamair že povedala -Avstrija.

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] zate in za tvojo pikico!

pa pa

petra + zoja -> RE: hocem carski rez (15.11.2006 17:45:16)

tudi jaz mislim, da ti ga pri nas ne bodo kar tako naredili, kaj hočeš, še nismo pri tem korak z časom.

tinaaja -> RE: hocem carski rez (15.11.2006 20:10:24)

Ce - kot pravis- imas dobre razloge, kje je pol problem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 
Razen .. ce so to cisto tvoji subjektivni razlogi, pa je to drugace.. Kot so ze rekle, to ni nekaj kar HOCES in dobis, ampak nekaj kar ti naredijo, ce ni drugega izhoda in so na to vezani zdravstveni razlogi. good luck

Anonimen -> RE: hocem carski rez (15.11.2006 20:23:08)

če so to zdravstveni razlogi mislim, da ti ga bojo naredili ker sami to vidijo, če so pa to neki tvoji psiho problemi recimo da se bojiš poroda in bolečine ti pa raje svetuejm epiduralno!

jasnika -> RE: hocem carski rez (15.11.2006 20:46:31)

koliko jaz vem se lahko za cr zmeniš na Ptuju

Stran: [1]