Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
hmmm...ali sem noseča??? 17.1.2005 16:25:06
|
|
|
|
cmokec
|
Bety, TI SI NAŠA NOVA SREČKA NOSEČKA. :bravo: :rozica: :angel: :duda: :pujs: :zajcek: :bravo: :rozica: :angel: :miska: :zajcek: :racka: :duda: :pujs: Ti kar verjemi. Uspelo vama je. Pa najlepše bi se ti zahvalila, ker si mi s to novičko resnično polepšala dan. cmokec
|
|
|
|
hmmm...ali sem noseča??? 17.1.2005 16:32:50
|
|
|
|
Teya
|
uuuuuuuuuuuuuuu.....hudo zmedeno pisemce :) prou tako zelo pristno....kar začutila sem tvoje vznemerjenje ob :modri::roza:.....ČEEEEEESTITKEEEEEEE!!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo: znaki niso potrebni.....UŽIVAJ, dokler jih ni :ups:;) glavno, da je :modri::roza:!!!! zdej pa hitro pod črto!!! :bravo::love: huda poplava :nosecka: te dni....full full lepo....:love::love::love:
|
|
|
|
hmmm...ali sem noseča??? 17.1.2005 16:38:04
|
|
|
|
baguSka
|
ČEEEEEEESTIIIIIIIIIIITKE SREČNICA!!!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo: :rozica::rozica::rozica: SAMO ZATE!!!
|
|
|
|
hmmm...ali sem noseča??? 17.1.2005 16:46:44
|
|
|
|
emaa
|
Čestitke naša nova :nosecka: :bravo::bravo:
|
|
|
|
hmmm...ali sem noseča??? 17.1.2005 16:55:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Bety vidim da si danes čist odštekana:)-:)-:)- Pa maš za kaj,če pravijo stručkoti,da si:nosecka:pol pa si:nosecka: Ja no Čestitke res od srca...mama moja koliko novih slovencev bo letos:)-:)-:)-:)-:)- Ej Kitajci paste se...vas bomo prehiteli v rodnosti:)-:)-:)-:)- Neva6:rozica:
|
|
|
|
hmmm...ali sem noseča??? 17.1.2005 16:57:50
|
|
|
|
Mirna
|
:bravo::bravo::bravo: za :modri::roza: ...meni si se par kar malo zdela sumljiva, ceprav nisem hotela nic reci, ko si govorila in tako razglabljala o nekih nosecniskih znakih...zdaj ves, da si lahko :nosecka: tudi brez njih... Jaz nimam niti enega, tako, da komaj cakam, da grem drug teden h G, da naredi UZ in upam, da uzrem svojega :duda: Se enkrat :bravo::bravo::bravo:. Kar pa se tice zdravil: mogoce jih bos lahko komu, ki jih bo potreboval, dala. Sploh pa, a ni zdaj vseeno? Prepricana sem, da si na tisti denar ze pozabla. Zdaj je glavna :duda: Cuvaj sebe in pikico! lp, Mirna
|
|
|
|
hmmm...ali sem noseča??? 17.1.2005 17:00:08
|
|
|
|
naja78
|
čestitke nosečke kar dežujejo.:bravo::bravo:
|
|
|
|
hmmm...ali sem noseča??? 17.1.2005 17:07:33
|
|
|
|
pi
|
Čestitam ! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
hmmm...ali sem noseča??? 17.1.2005 17:39:54
|
|
|
|
AKŠ
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
hmmm...ali sem noseča??? 17.1.2005 17:41:53
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ja Bety, pa sej ne morem verjet, vidiš, tiste tvoje čirule-čarole so delovale!:bravo::bravo::bravo: Tudi tebi vse najlepše!:rozica: Tinka
|
|
|
|
hmmm...ali sem noseča??? 17.1.2005 17:57:22
|
|
|
|
Darja*
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Č:rozica:E:rozica:S:rozica:T:rozica:I:rozica:T:rozica:A:rozica:M:rozica: LEPO NOSEČNOST TI ŽELIM,..... PUNCE, SEDAJ SMO RES NA VRSTI ME!!!!!!
|
|
|
|
hmmm...ali sem noseča??? 17.1.2005 18:17:11
|
|
|
|
ElaM
|
Č:bravo:E:bravo:S:bravo:T:bravo:I:bravo:T:bravo:K:bravo:E:bravo: Lepih 9nebesa in zdravega :duda: ti želim!
|
|
|
|
hmmm...ali sem noseča??? 17.1.2005 19:14:57
|
|
|
|
andreja69
|
bravo:bravo:, čestitam,ja,to novo leto je bilo za vaju pa res nekaj posebnega.Uživaj v 9nebesa in naj te čuva :angel:
|
|
|
|
hmmm...ali sem noseča??? 17.1.2005 19:19:54
|
|
|
|
lenika
|
Č:bravo:E:bravo:S:bravo:T:bravo:I:bravo:T:bravo:K:bravo:E:bravo:!
|
|
|
|
hmmm...ali sem noseča??? 17.1.2005 19:34:01
|
|
|
|
Kinokija
|
JA, NAŠ KLUB POD ČRTO SE VEČA!!!!!!! 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa
|
|
|
|
hmmm...ali sem noseča??? 17.1.2005 19:52:27
|
|
|
|
miska2004
|
Bety, čestitke še od mene :bravo::bravo::bravo: Pusti se razvajati, in vse dobro ti želim!:rozica:
|
|
|
|
hmmm...ali sem noseča??? 17.1.2005 20:15:12
|
|
|
|
Anitka
|
BETYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Upravičeno sem ime zapisla z velikimi črkami, saj sem resnilno zavpila ob tej veliiiiiiiiiiiiiiiikiiiiiiiiiiiiiii novički. Čestitam ti in ti želim lepo nosečnost. Saj sem vedela, da ti bo kmalu uspelo. Bravo za tvoje eksperimente in bravo za :modri:Bravo naša nova srečka :nosecka: Bety Anitka:metulj:
|
|
|
|
hmmm...ali sem noseča??? 17.1.2005 20:17:42
|
|
|
|
ameli
|
Bety:bravo::bravo::bravo: Res ti čestitam:bravo:. Mislim, da bom na naslednji postopek IUI prišla kar k tebi, ha, ha. dr.Bety uživaj v :nosecka:, res ti privoščim!! ameli
|
|
|
|
hmmm...ali sem noseča??? 17.1.2005 21:58:05
|
|
|
|
Bety
|
:ups::ups::ups::)-:)-:)-:)-:)-;);););)......:bravo: ha ha ha ha ha ha ha ha......dobro sem se nasmejala... Res je moj poskus bil uspešen, ker sem točno vedela, da je z menoj vse OK in še posebej, ko sem na ekranu dr.Reša vidla te lenuhe, paglavce...pa zatem še sliko hitrih divjakov moškega pred nami.....uhhhhhhh....vse mi je bilo jasno, zdravnikovim trditvam navkljub (da je pljunek lenih paglavcov dobro seme???halllooooo)... Mojem pa tega ne smem povedati...sem bila zelo previdna, ko sem ga prepričavala, da ga lepo prosim, da mi dovoli, da izvedem ta poskus.... In tudi zdaj mu ne bom rekla, da je to moja zasluga...to moški ne marajo....hočejo biti MOŠKI!!!!!! Kar pa meni ni pomembno. Samo, da je :duda: pri meni! No....samo še upam, da se bo vse dobro končalo. Do zdaj je vse v redu. Seksala bom bolj previdno, nič alkohola, veliko medu in drugih izdelkov....in... "itak je vse v Božjih rokah!"...tako pravi moj G.... Samo Bog pravi: "Pomagaj si sam in ti bom pomagal!" Tako...:sloncek::sloncek::sloncek::bravo::duda::bravo::sloncek::sloncek::sloncek: Pa zares sem pila veliko matičnega mlečka, jedla cvetni prah in med...zares veliko... :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Bety :nosecka: in :duda: (5t)
|
|
|
|
hmmm...ali sem noseča??? 17.1.2005 23:24:56
|
|
|
|
Andy13
|
Bety, čestitke iz srca! :bravo: Lepšega :darilo: ne bi mogla dobiti! :bravo::bravo::bravo: UŽIVAJ nosečnost in pusti se razvajati. Lp, Andy
|
|
|
|
hmmm...ali sem noseča??? 18.1.2005 6:44:54
|
|
|
|
Sandra*
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
hmmm...ali sem noseča??? 18.1.2005 7:43:42
|
|
|
|
simonas
|
:bravo::duda::bravo::duda::bravo::duda: Simona
|
|
|
|
hmmm...ali sem noseča??? 18.1.2005 8:22:00
|
|
|
|
Natka1
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Pomiri se in uživaj v 9nebesa . Natka
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?