Bety -> hmmm...ali sem noseča??? (17.1.2005 21:58:05)
|
:ups::ups::ups::)-:)-:)-:)-:)-;);););)......:bravo: ha ha ha ha ha ha ha ha......dobro sem se nasmejala... Res je moj poskus bil uspešen, ker sem točno vedela, da je z menoj vse OK in še posebej, ko sem na ekranu dr.Reša vidla te lenuhe, paglavce...pa zatem še sliko hitrih divjakov moškega pred nami.....uhhhhhhh....vse mi je bilo jasno, zdravnikovim trditvam navkljub (da je pljunek lenih paglavcov dobro seme???halllooooo)... Mojem pa tega ne smem povedati...sem bila zelo previdna, ko sem ga prepričavala, da ga lepo prosim, da mi dovoli, da izvedem ta poskus.... In tudi zdaj mu ne bom rekla, da je to moja zasluga...to moški ne marajo....hočejo biti MOŠKI!!!!!! Kar pa meni ni pomembno. Samo, da je :duda: pri meni! No....samo še upam, da se bo vse dobro končalo. Do zdaj je vse v redu. Seksala bom bolj previdno, nič alkohola, veliko medu in drugih izdelkov....in... "itak je vse v Božjih rokah!"...tako pravi moj G.... Samo Bog pravi: "Pomagaj si sam in ti bom pomagal!" Tako...:sloncek::sloncek::sloncek::bravo::duda::bravo::sloncek::sloncek::sloncek: Pa zares sem pila veliko matičnega mlečka, jedla cvetni prah in med...zares veliko... :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Bety :nosecka: in :duda: (5t)
|
|
|
|