urosmaribor
|
Zivjo ja veerjamem,da ljudje tezko pomagamo,tud jaz nimam,vedite pa da bomo z mojo zamislijo pomagali en drugemu,razen za sebe ne mislim nič delat,se pravi,da moji pomoči se odpovedujem, pomagal za druge pa bom in tudi vi boste lahko seveda če želite,,99centov za revno druzino na teden lahko prispevam tudi jaz in tudi vsak,če želi.,pa čeprav smo sami v krizi in če nas je 100 ki damo vsaki teden po 99centov zberemo 400 evrov na mesec,in damo nekomu,ki to potrebuje,tudi tebi recimo in ti plačamo položnico za elektriko,vodo,skratka vse in še kak puf,tud jaz bom lahko pomagal,pa nimam denarja 99centov bom pa mel.In tudi ti sam,če si v krizi ti bo koristilo z pomočjo,ki jo boš prispeval pa neboš niti občutil.Me razumete to je priblizno povedano,da veste zakaj se gre napišite mi mnenje jaz sem med raznimi znanci in prijatelji,to povedal,bilo jih je okoli30 z sorodniki,ki bi prispevali 99centov,za pomoč drugim,SAM SE KAKRNIKOLI POMOČI ODPOVEDUJEM,KAJTI NE DELAM TO ZASE.Ta denar pa bi prevzemali tisti,ki bi jih mi sami zbrali in jim zaupali,ter,da bodo denar posredovali,ljudem,ki to rabijo,tako da nebo goljufije poleg tega bom pripravil zamisel,kako narditi varnost,da bo oseba,ki ta denar prejme resnično potrebovala,ne za obrok BMWJA. Nobeden za 99centov od nas nebo še bolj reven,pomagali,bi pa trenutno za enkrat,ljudem,ki so tukaj in v krizi in seveda raznim druzinam,ne nekaterim prišlekom,ki so se prijavili zarad tega na ta forum,samo da vzamejo in po možnosti še ogoljufajo,tudi,kateri izmed članov če ima kakšno družino ki ima pufe zarad raznih izgub sluzbe in krize lahko seveda tudi predlaga izbiramo komu gre ta denar pa izključno samo mi,zato pa več nas je boljše nam bo. Zato pa prosim podpise,da sploh vidim koliko nas je ki smo pripravljeni ljudem pomagat,s tem da dejansko pomagamo lahko tudi revezi revezom. TUdi zamisli so dobrodošle in seveda popravki moje zamisli.
|