hitro se podpiši (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Kupim - prodam >> Dobrodelnost

Sporočilo

urosmaribor -> hitro se podpiši (17.2.2010 11:14:18)

Podpišite se nujno vsi,kateri imate sočutje do soljudi.To bo trajalo do 20ure,več vas bo lažje nam bo. Napram podpisov gremo naprej.Nerabim komentarjev le podpise. Hvala!  Če vas zanima sem dosegljiv na ZS.Tukaj le podpišite,če imate seveda sočutje do ljudi.

kapitan jan -> RE: hitro se podpiši (17.2.2010 11:25:33)

ni linka.

urosmaribor -> RE: hitro se podpiši (17.2.2010 11:28:35)

Samo vaše podpise potrebujem,kot piše zgoraj,po 20 uri nekje sporočim za vse podpisane razlago,sedaj bom poskusil kontaktirat moderatorja. Več nas bo lažlje nam bo.

piule -> RE: hitro se podpiši (17.2.2010 11:37:32)

??????????????????LAŽJE ZAKAJ?????????????[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

urosmaribor -> RE: hitro se podpiši (17.2.2010 11:47:45)

rabimo podpise ne vprašanja:):) in strpnost prosim.Vse bo jasno zvečer
IZVIRNO SPOROČILO: piule

??????????????????LAŽJE ZAKAJ?????????????[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

tažana -> RE: hitro se podpiši (17.2.2010 11:48:31)

ta je huda- kako naj podpišemo, če ne vemo zakaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

urosmaribor -> RE: hitro se podpiši (17.2.2010 12:02:03)

Vsi kateri imate občutek za soljudi,lepo piše. Imam pa v mislih organizirat,veliko akcijo za ljudi,ki so se znašli v veliki krizi,mislim predvsem na družine,ki jih nebom določal jaz ampak Vi sami.Zamisel je takšna,da nam bo resnično uspelo pomagat,vsaj dvem druzinam mesečno.Po koncu dneva bom razjasnil,ne delam zase,ampak za vse ljudi Prosim samo za podporo,da vas je čim več.
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

ta je huda- kako naj podpišemo, če ne vemo zakaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Korina1 -> RE: hitro se podpiši (17.2.2010 12:04:29)

Izvrstna ideja, jaz se takoj podpišem pod tole[sm=bravo.gif]

tejči28 -> RE: hitro se podpiši (17.2.2010 12:05:26)

jaz se tudi ne bom podpisovala na "lepe oke",če ne vem zakaj gre. Tak blond pa spet nisem. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

urosmaribor -> RE: hitro se podpiši (17.2.2010 12:09:45)

Korina[ najlepša hvala,kajti je res dobra zamisel, in mnogim bo lazje,obogateli ne bodo,lazje pa jim bo,kakšna položnica manj.quote]IZVIRNO SPOROČILO: Korina1

Izvrstna ideja, jaz se takoj podpišem pod tole[sm=bravo.gif]
[/quote]

zmajaz -> RE: hitro se podpiši (17.2.2010 12:10:41)

Hja - mislim, da bi moral zadevo natančno razjasnit PREDEN dobiš podpise - kdo ti bo pa podpisal nekaj, če ne vemo točno, zakaj se sploh gre. [sm=zmeden.gif]

*pepelka* -> RE: hitro se podpiši (17.2.2010 12:15:09)

tudi jz dam svoj podpis

urosmaribor -> RE: hitro se podpiši (17.2.2010 12:17:32)

Glejte zgoraj vam piše,kaj mislim organizirat,zamisel je enkratna način vam bom pa predstavil tekom dneva.
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Hja - mislim, da bi moral zadevo natančno razjasnit PREDEN dobiš podpise - kdo ti bo pa podpisal nekaj, če ne vemo točno, zakaj se sploh gre. [sm=zmeden.gif]

pety78 -> RE: hitro se podpiši (17.2.2010 12:34:26)

A z mojim podpisem se strinjam, da vsak mesec namenim 100 EUR za eno družino????
Malo več info, pa bo tudi malo več podpisov!!!

urosmaribor -> RE: hitro se podpiši (17.2.2010 12:52:54)

sem ti poslal zasebno sporočilo
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

A z mojim podpisem se strinjam, da vsak mesec namenim 100 EUR za eno družino????
Malo več info, pa bo tudi malo več podpisov!!!

kapitan jan -> RE: hitro se podpiši (17.2.2010 12:56:57)

Ta uroš je že toliko časa porabil za (ne)razlago, da ga ima očitno preveč.

Če imam jaz namen izpeljat zadevo, imam tudi čiste misli, ki jih delim s tistimi, ki naj bi sodelovali.

Meni se zdi vse zelo čudno.

urosmaribor -> RE: hitro se podpiši (17.2.2010 13:21:14)

Zivjo  ja veerjamem,da ljudje tezko pomagamo,tud jaz nimam,vedite pa da bomo z mojo zamislijo pomagali en drugemu,razen za sebe ne mislim nič delat,se pravi,da moji pomoči se odpovedujem, pomagal za druge pa bom in tudi vi boste lahko seveda če želite,,99centov za revno druzino na teden lahko prispevam tudi  jaz in tudi vsak,če želi.,pa čeprav smo sami v krizi in če nas je 100 ki damo vsaki teden po 99centov zberemo 400 evrov na mesec,in damo nekomu,ki to potrebuje,tudi tebi recimo in ti plačamo položnico za elektriko,vodo,skratka vse in še kak puf,tud jaz bom lahko pomagal,pa nimam denarja 99centov bom pa mel.In tudi ti sam,če si v  krizi ti bo koristilo z pomočjo,ki jo boš prispeval pa neboš niti občutil.Me razumete to je priblizno povedano,da veste zakaj se gre napišite mi mnenje jaz sem  med raznimi znanci in prijatelji,to povedal,bilo jih je okoli30 z sorodniki,ki bi prispevali 99centov,za pomoč drugim,SAM SE KAKRNIKOLI POMOČI ODPOVEDUJEM,KAJTI NE DELAM TO ZASE.Ta denar pa bi prevzemali tisti,ki bi jih mi sami zbrali in jim zaupali,ter,da bodo denar posredovali,ljudem,ki to rabijo,tako da nebo goljufije poleg tega bom pripravil zamisel,kako narditi varnost,da bo oseba,ki ta denar prejme resnično potrebovala,ne za obrok BMWJA. Nobeden za 99centov od nas nebo še bolj reven,pomagali,bi pa trenutno za enkrat,ljudem,ki so tukaj in v krizi in seveda raznim druzinam,ne nekaterim prišlekom,ki so se prijavili zarad tega na ta forum,samo da vzamejo in po možnosti še ogoljufajo,tudi,kateri izmed članov če ima kakšno družino ki ima pufe zarad raznih izgub sluzbe in krize lahko seveda tudi predlaga izbiramo komu gre ta denar pa izključno samo mi,zato pa več nas je boljše nam bo. Zato pa prosim podpise,da sploh vidim koliko nas je ki smo pripravljeni ljudem pomagat,s tem da dejansko pomagamo lahko tudi revezi revezom. TUdi zamisli so dobrodošle in seveda popravki moje zamisli.

Korina1 -> RE: hitro se podpiši (17.2.2010 13:33:21)

Sedaj ko si nam vse lepo objasnil popolnoma podpiram tvojo akcijo, saj je vedno več ljudi v stiski in potrebnih take ali drugačne pomoči. 99 centov pa tudi ni neka huda vsota ki je kdo ne bi zmogel. sama sem v krizi z denarjem pa sem takoj pripravljena pomagati, tudi zato ker še sama ne vem kdaj bo prišel dan v prihodnosti ko bom tudi sam rabila pomoč tako kot sem jo že. Upam in želim da ti uspe zbrati čimveč ljudi ki bodo pripravljeni pomagati.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.2.2010 13:47:45)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

urosmaribor -> RE: hitro se podpiši (17.2.2010 13:52:46)

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

ojoj, takole se pa ne organizirajo zadeve, kljub dobremu namenu...
in kako boš našel družine?

in zakaj 99 centov, zakaj ne en evro..
a se manj sliši ali kaj.

če bi bila akcija normalno zastavljena, sem zihr, da se nas najde polno! ki bi tedensko dajali 5 evrov, samo tole ni ne tič ne miš

kdo si sploh ti?

Nevm povej kaj je slabo zamišljeno želim,da sodelujemo popolnoma vsi tudi ti UMPALUMPA povej stvari,ki misliš,da niso dobro zamišljene in povej tudi kaj je čudno,morda to da želim ljudem pomagat ampak ne sam z vami vred. Lahko napišeš tudi zasebno sporočilo kaj je narobe s tem.Morda to da lahko jaz revež pomagam drugemu,to je moj namen nekomu pomagat,v čem je slabost le povej nič nebi delal sam ampak vse bi delal z vami vsemi za pomoč drugim tudi našim članom,ker mislim da vsem ne gre ravno dobro,denar nebi bil nakazan meni ampak morda tebi UMPALUMPA VSE BI IZBRALI TOČNO MI SAMI. Denar bi šel le na tak način v prave roke. Negre se tukaj zame,čisto nič poleg tega sem samo razlozil zamisel popravki so možni želim le oddziv ljudi ko pa pride akcija za zbiranje denarja pa nebo kr tako,kot morda zdaj zgleda,najprej je potrebna podpora vseh,ki tudi tebe.Tudi tukaj na rr so nekatere ziher v krizi preverilo bi se pa dejansko tudi da nebi šlo v neprave roke.

anitka7 -> RE: hitro se podpiši (17.2.2010 21:32:24)

...in potem vse tiho je bilo....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

urosmaribor -> RE: hitro se podpiši (17.2.2010 22:21:16)

Ja res vse tiho,človek hoče nardit nekaj dobrega,in namesto bi ga spodbujali dozivi samo napade,brez ene pozitivne besede,sploh nisem nič organiziral dal sem le predlog,komentar od UMPALUMPA pa taksen kot da bi bila ze organizacija in da na tak nacin pobiram,hotel sem vse skupaj le z ljudmi tukaj gor,se pravi vami nardit stvar za ljudi,ki potrebujejo pomoč ampak na podlagi dveh pozitivnih ljudi,se i nasel nobeden ki ima vsaj malo pozitivnosti v sebi

pejka -> RE: hitro se podpiši (17.2.2010 22:29:41)

Mogoče bi pa tu na ringaraji odprli račun in bi mi tja nakazali denar po lastnih zmožnostih in potem vsak mesec poiskali eno družino in jim dali ta denar?
In bi potem na ringaraji predstavili družino ki je dobila pomoč in zakaj je ta denar porabila?

zmajaz -> RE: hitro se podpiši (17.2.2010 22:30:03)

Ne zvračaj zdaj krivde na nas - tu nas je dosti takih, ki smo že pomagali, pomagamo in še bomo pomagali, ampak ti si kar prosil za neke podpise, ne da bi kaj objasnil, zakaj se sploh gre. Potem si vmes sicer nekaj poskušal razložiti, ampak vse skupaj ima bolj malo repa in glave. Pa sploh ni moj namen te kar koli napadati, ampak samo navajam dejstva, kako zadeva izgleda.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.2.2010 22:41:31)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>