|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   histeroskopija
7.2.2005 15:06:09   
VITA74
Živjo punce,

kmalu me čaka operacija histeroskopija - zaradi pregrade maternice - naročena sem v stari porodnišnici v Lj.
A mi lahko katera pove kako poteka operacija in koliko časa bom hospitalizirana? Pozabla sem vprašat ko sem se naročala po tel. In kako je z okrevanjem po operaciji?
Hvala za info in lep pozdrav :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   histeroskopija
7.2.2005 15:13:38   
tinkamiška
Blaboma,
sama sem bila operarirana 21.1. in so se zdej brazgotinice, kejr so bili šivi lepo zarasli:bravo::bravo::bravo:

Na trebuhu so mi naredili 4 luknjice, ena pri popku in 3 čisto spodaj na trebuhu, eno na vsaki strani kjer je jajčnik in eno na nasredini. Izrezali so mi eno majhno pregrado 1,5cm in zarastline na jajcevodih in jajčnikih. V bolnici sem bila 4 dni in dobila 14 dni bolniške. Ko prideš iz bolnice moraš strogo mirovati, nič dvigovat, bit čimbolj pri miru. Po enem tednu, pa že alhko opravljaš lažja gosp.dela.

Nič naj te ne bo strah. Vse bo vredu in potem bo veliko manj skrbi.:rozica:

Kdaj pa imaš operacijo, da bomo lahko držale pesti?

Tinka

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   histeroskopija
7.2.2005 15:21:49   
Pia73
tinkamiška ti je opisala laparoskopijo. Pri histeroskopiji ne dobiš nobenega šiva, prideš na en dan not, naslednji dan greš domov, vse skupaj si na bolniški en teden, če ni kakšnih zapletov.

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   histeroskopija
7.2.2005 15:26:16   
tinkamiška
Ups:ups:, zej sem ga pa res pihnla, Pia ma prav, se opravičujem:ups:.

Kokerkol, da se vse lepo izteče:rozica:

Tinka

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   histeroskopija
7.2.2005 15:38:52   
VITA74
Tinkamiška in Pia73 hvala za hiter odgovor...
Lp obema :rozica:

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   histeroskopija
7.2.2005 18:24:07   
Palčica
Jah,Tinkamiška...sem hvaležna za Tvojo napako.
Zdaj vsaj vem,kaj naj bi čakalo mene.
Tko,da je bil tale tvoj kiks čist dobrodošel.:miska:

lp,
Palčica

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   histeroskopija
7.2.2005 18:34:15   
VITA74
Tasana hvala, skrbi ravno zaradi različnih informacij, o tem koliko časa naj bi bila hospitalizirana :zmeden: ene samo en dan, druge dva-tri????
Sploh nisem vedela da imaš na izbiro lokalno ali splošno???? Samo jaz bom kr splošno ker sem pa res preveč.....Kako pa izgleda lokalna? Kam ti jo pa dajo???? Mogoče še razmislim med tem ko čakam na dan :)
Hvala in lp :rozica:

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   histeroskopija
7.2.2005 19:20:08   
Pia73
Ja glede anestezije je pa takole; jaz sem bila absolutno za splošno, čeprav je sigurno lokalana manj škodljiva, kot je rekla Tasana. To pa zato, ker če npr. pri histeroskopiji opazijo, da kaj ni v redu (npr. da imaš pregrago v maternici) ti lahko s histeroskopsko operacijo vse porihtajo ampak to je mogoče le če si v splošni anesteziji, tako, da to se le prej pomeni z G, ki ti bo poseg opravljal. Glede na izkušnje kako dolgo je katera v bolnici je pa to odvisno od tega kje ti poseg opravljajo,...

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   histeroskopija
7.2.2005 19:23:59   
VITA74
Pia73 ja sem naročena na histeroskopsko operacijo, saj imam že diagnozo, da imam pregrado..se pravi da pride v poštem samo lokalna... Ok upam da bo tole kmalu za meno in bom lahko z lažjim srcem in več upanja začela :sloncek: da bo naša :duda: čimprej :)

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   histeroskopija
7.2.2005 19:26:42   
Pia73
Ne, pol ti ravno morajo dati splošno,... Zaupaj G oni že vedo kako in kaj.

Veš kaj tale histeroskopija res ni problem, proti laparoskopiji (tudi to imam za sabo) je pravi mačji kašelj, tako da se ne bat.

Pa srečno,...:rozica:

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   histeroskopija
9.2.2005 8:25:17   
larisa
Blamboma, če še nisi šla na operacijo ti sporočam kako in kaj. Tudi meni so odstranili pregrado. Prvi dan ko greš notri je dan priprave, dajo ti en sirup za odvajanje in hodiš na wc in ležiš, pol so vse preiskave, kri, voda, ekg,....in nato si drugi dan operirana, seveda pozabla sem omenit da med priprave sodi tudi britje v nulo. Po operaciji sem bla jaz itak čist mimo tko da sem cel dan pa celo noč spala in naslednji dan počakaš do vizite in če je vse ok ti dajo še kosilo in potem domov. Ni nič hudega!!! SREČNO
:angel::angel:

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   histeroskopija
9.2.2005 9:04:28   
veronaz
Blamboma,
včeraj je bilo 14 dni odkar sem imela histro..TUdi mene je bilo zeeellloooo strah, ampak ni nobene panike. Pregrado mi je odstranil dr. Vogler pod splošno anastezijo. Notri si 3 dni, prvi dan imaš preglede: daš kri, vodo, narediš EKG, pregleda te splošni zdravnik, nato še ginekološki pregled. Po opravljenih pregledih greš lahko še nekaj pojest, ker moraš zjutraj priti tešč. Ko se vrneš nazaj, ti dajo sirup (odvajalo) , ki začne delovati čez cca 6 ur. Zvečer je še večerja (samo juha), potem smo imele pa še britje. Sestra ti zvečer prinese tudi uspavalno tableto, da lahko normalno zaspiš. Naslednjo jutro pa čakaš, da te pridejo iskat (lahko se pozanimaš pri sestri katera si na vrsti). Takrat tudi ne smeš nič jesti in piti, tudi vode ne in to je bilo zame najhujše, ker sem navajena veliko piti, na vrsti sem bila pa šele okrog 13. ure. Po operaciji te dajo nazaj v sobo in ko se zbudiš si malo omotičen. Ko sem se jaz zbudila mi je bilo sicer malo slabo, ampak sem se šla vseeno stuširat, ker sem bila krvava. Bolelo me pa ni nič, zato nobene panike! Zvečer sem bila že čisto OK, kot da se ni nič zgodilo. Naslednji dan je dopoldan vizita in potem domov.
Ne sekiraj se preveč, ker histro (za pregrado) ni nobena panika! Srečno!

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   histeroskopija
9.2.2005 9:14:36   
enci
Punce,
naj se se jaz malo oglasim.
Prihodnji teden v cetrtek me caka LEKO (laparoskopska elektrokoagulacija jajčnikov). Sprva ko me je gin narocil mi je bilo cisto ok, potem pa me je pocasi zacela grabiti panika ... sedaj pa komaj cakam, da gre mimo. 17.2. grem v bolnico, 18.2.-poseg, 19.2. pa po vsej vrjetnosti ze domov. Potem pa bolniska.
Upam, da bo vse OK.

Lp
enci:metulj:

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   histeroskopija
9.2.2005 9:54:46   
tinkamiška
Enci, bomo tud zate stiskale pesti:miska::miska::miska:. Pa nič ne skrbet, bojo vse fajn poštimali, boš vidla. Še vedla neboš, pa bo mimo:rozica:

Pa-pa,

Tinka

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   histeroskopija
9.2.2005 9:58:24   
larisa
Enci seveda bo vse OK kaj pa drugega. Samo je pa po moje normalno da nas za vse te posege mal panika zagrabi ker ne veš točno kaj te čaka, pa v bolnici moraš bit, meni je to najbolj zoprno, ko moraš bit v bolnici.:(( Mi bomo močno stiskale pesti zate!!!:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   histeroskopija
9.2.2005 10:26:54   
enci
Tinkamiška, lariasa
NAJLEPŠA HVALA!!!!
Eno :rozica::rozica: za vsako.
Lp
enci:metulj:

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   histeroskopija
9.2.2005 13:59:53   
Pia73
enci, seveda bomo stiskale pesti zate,... :miska::miska::miska:

Mene pa niso za histeroskopijo obrili niti za cm. Pa še isti dan, ko so mi poseg opravili sem šla domov. Sem pa bila v bolnici v MB, operiral me je dr. Reljič. Samo je pa res, da meni niso nič delali je bilo vse b.p.

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   histeroskopija
9.2.2005 14:07:56   
Pia73
Mijavček mislim, da so ravno v LJ vrste najdaljše. Nimaš kaj razmišljat, naroči se,... Če pa vmes rata, pa pokličeš in skenslaš,...veš kak fajn občutek mora to bit,...

No to je moj predlog,....

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   histeroskopija
9.2.2005 14:10:04   
tinkamiška
Se strinjam s Pio, zakaj bi čakala, ko pa moraš potem, ko se naročiš spet čakat:zmeden:
Ti se kar naroči:rozica:, me bomo pa:miska::miska::miska: držale;)

LP,
Tinka

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   histeroskopija
9.2.2005 14:17:58   
larisa
ja prav res je da se v lj. kar čaka zato hitro poklicat pa naročit!!!:bravo:
Pia ti si imela pa najbrž hsg pregled in ne histeroskopsko operacijo zato te pa niso pobrili pa uspavali pa notri držali tri dni,...hvala bogu sej verjetno si tudi nebi želela a ne,...?? al pa mogoče, da bi ti ''jo'' sfrizirali, a???? (mal heca,...););)

LP

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   histeroskopija
9.2.2005 14:24:28   
Pia73
ne, ne larisa po mojem stažu pa že dobro vem kaj govorim,... :)- Imela sem histeroskopijo in če bi bilo potrebno bi mi naredili tudi histeroskopsko operacijo. Prišla sem en dan noter so vse uredili, naslednji dan histeroskopija in švrc domov,... pa nas je veliko tako imelo, le malo pobrskaj z iskalnikom,...

Je pa druga zgodba z mojim HSG-jem, sem namreč ena redkih, ki sem po njem morala prenočiti v bolnici, ga pa nisem delala v MB, taka je pač praksa tam kjer sem ga delala,...

Mojim besedam je za zaupat,... :)-:)-:)-

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   histeroskopija
9.2.2005 14:24:56   
Pia73
Aja še to, seveda so me uspavali,... :(

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   histeroskopija
9.2.2005 14:35:24   
larisa
Ma ja Pia, sej noben ne dvomi v tvoje znanje, ampak še nikoli nisem slišala da bi šle punce takoj po histero domov, saj zakon določa da moraš po splošni anesteziji prenočit eno noč (razen pri splavu ker traja vse skupaj par minut kot sem zadnjič prebrala pri Pušenjaku) ampak toliko kot je ljudi toliko je različnih izkušenj in metod, ne????:rozica:

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   histeroskopija
9.2.2005 14:38:44   
Pia73
Samo je prav veš, da te ne spustijo domov, jaz sem se tako slabo počutila, da sem res mislila, da bom kar umrla. Sicer sovražim bolnice, samo takrat sem si pa želela, da bi me zadržali,... Pa žal nisem edina, ki so me takoj spustili,.. :( Po mojem šparajo al kaj,... beda,... :(

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   histeroskopija
9.2.2005 14:46:40   
larisa
Šparajo barabe nesramne, sami imajo pa na ZZZS mize iz marmorja pa take usnjene stole da te skor kap ko jih vidiš,...slučajno delam na mestu kjer se ukvarjamo in pogajamo s tem ZZZS-jem in ti povem da želijo na človeški nesreči, bolezni, zdravju ŠPARAT!!!! BARABE!!! :(:(:( Mi pa plačujemo pa plačujemo pa plačujemo pol nas pa tkole zaje.....

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?