veronaz -> histeroskopija (9.2.2005 9:04:28)
|
Blamboma, včeraj je bilo 14 dni odkar sem imela histro..TUdi mene je bilo zeeellloooo strah, ampak ni nobene panike. Pregrado mi je odstranil dr. Vogler pod splošno anastezijo. Notri si 3 dni, prvi dan imaš preglede: daš kri, vodo, narediš EKG, pregleda te splošni zdravnik, nato še ginekološki pregled. Po opravljenih pregledih greš lahko še nekaj pojest, ker moraš zjutraj priti tešč. Ko se vrneš nazaj, ti dajo sirup (odvajalo) , ki začne delovati čez cca 6 ur. Zvečer je še večerja (samo juha), potem smo imele pa še britje. Sestra ti zvečer prinese tudi uspavalno tableto, da lahko normalno zaspiš. Naslednjo jutro pa čakaš, da te pridejo iskat (lahko se pozanimaš pri sestri katera si na vrsti). Takrat tudi ne smeš nič jesti in piti, tudi vode ne in to je bilo zame najhujše, ker sem navajena veliko piti, na vrsti sem bila pa šele okrog 13. ure. Po operaciji te dajo nazaj v sobo in ko se zbudiš si malo omotičen. Ko sem se jaz zbudila mi je bilo sicer malo slabo, ampak sem se šla vseeno stuširat, ker sem bila krvava. Bolelo me pa ni nič, zato nobene panike! Zvečer sem bila že čisto OK, kot da se ni nič zgodilo. Naslednji dan je dopoldan vizita in potem domov. Ne sekiraj se preveč, ker histro (za pregrado) ni nobena panika! Srečno!
|
|
|
|