|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hinavska tašča
29.3.2008 9:41:30   
nalepkica
ja, spet ena tema o taščah......user posted image
nekako takole gre.......moj user posted image  ima še 1 sestro. in ona ima že user posted image . vse krasno. no, je bilo, dokler se pred 3 leti ni rodil njen sinko (od sestre). takrat je tašča očitno pokazala, kdo ji je ljubši-tisti, ki že ima otroka. ker kar naenkrat ni več imela časa, ne da bi midva prišla na obisk, ne da bi ona prišla k nama. ok, na začetku se sploh nisem s tem obremenjevala, saj je logično, da je vnuk prvi. potem je minilo leto, pa še eno, sedaj bo minilo tretje leto. in v tem času se je ona distancirala od naju. ker midva nimava user posted image . in kaj je problem? to, da sem se jaz sedaj sprijaznila s tem, da pač midva nisva njej tako ljube osebe. a glej ga zlomka.....sedaj sem tudi jaz noseča, pričakujem user posted image user posted image . user posted image  in sedaj se je zgodba čist obrnila.......vsa slinasta in hinavsko prijazna hoče biti. jaz je pa enostavno ne maram več. ker če prej nisva bila dobra, ne vidim zakaj bi se sedaj moralo kaj spremeniti. če njen sin ni bil dost dober prej brez otrok, zakaj bi se sedaj spremenilo? in je vsa važna že govorila-ja, jaz bom kupila voziček, ju vozila okrog, imam pravico na niju.user posted image user posted image user posted image user posted image  pravico?????? ne bi rekla. če naju prej ni povohala 3 leta, jaz nočem da bi nas sedaj. ker se mi zdi hinavska. niti nočem denarja za voziček. niti nočem da pride na obisk. če do sedaj ni našla zvonca, kako ga bo pa sedaj??  imam prav ali bi morala kloniti??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hinavska tašča
29.3.2008 9:48:09   
Tanik
jaz ti dam prav, k to ni lepo, da človek brez otrok ni vreden, tist ki pa že ima otroke pa je zlata vreden.
kar daj ji to vedet, predvidevam po pisanju da te tvoj user posted image zelo podpira.
kakšno pravico ima ona???? user posted image saj bo samo babica in nič drugega.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu nalepkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2008 9:58:49   
Anonimen
Jaz pa ne bi re4kla, da je ona ravno hinavska. Iz napisanega nisem nič konkretnega zasledila, razen, da se je distancirala od vaju in bolj obrnila k svoji hčeri oz. vnuku.

Kja pa vem..a se v 3 letih SPLOH niste videli niti slišali? Če so se vaša srečanja samo pač zmanjšala ti bo to še kako prav prišlo za v bodoče user posted image

Če pa se ti zdi, da je kar naenkrat preveč navalila, pa ji reči da naj zajame sapo in se malo umiri z nakupovanjem..ne prepoveduj pa ji ničesar, ker ona NI "SAMO babica in nič drugega" kot je rekla natka user posted image

< Sporočilo je popravil nivess -- 29.3.2008 10:00:19 >

(odgovor članu Tanik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2008 9:58:54   
nalepkica
ja, ona ima pravico kot babica. in bi to pravico iskala tudi na sodišču, če bi bilo potrebno, mi je že povedala. user posted image  user posted image  kaj naj dodam? ja, moj user posted image  me sedaj podpira, čeprav na začetku ni bilo tako. ko pa je sam "videl", da sva pač nepomembna (zaradi brezvezne stvari, vsaj meni)....je pa začel drugače gledati oz. sprejemati vse skupaj.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2008 10:02:37   
Anonimen
vsa slinasta in hinavsko prijazna hoče biti. jaz je pa enostavno ne maram več.

Je ona hinavska?  Ali je ti ne maras vec user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2008 10:02:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nalepkica

ja, ona ima pravico kot babica. in bi to pravico iskala tudi na sodišču, če bi bilo potrebno, mi je že povedala. user posted image  user posted image  kaj naj dodam? ja, moj user posted image  me sedaj podpira, čeprav na začetku ni bilo tako. ko pa je sam "videl", da sva pač nepomembna (zaradi brezvezne stvari, vsaj meni)....je pa začel drugače gledati oz. sprejemati vse skupaj.

A pol pa so vaši odnosi dosti bolj napeti kot sem jaz mislila?

Neposredna povezava do sporočila: 6
29.3.2008 10:03:18   
nalepkica
nivess, nisem se želela spuščati v podrobnosti, ker želim slabe stvari pozabiti. seveda so bile tudi grde besede, obtoževanja...ampak, to je že mimo. v 3 letih smo se vse skupaj videli.....kaj vem...5x. preko telefona se pa s sinom slišita tudi poredko, ker vedno ko jo pokliče, mu ona reče-oo, si se le spomnil name? jaz nimam želje, da bi pa sedaj imeli non stop stike, obiske...pač sem se navadila, da ni del najinega življenja. in bi ji rada na lep a korekten način povedala, da ne želim denarja za voziček niti vsako tedenske obiske. nočem pa kreganja, sploh sedaj ko sem noseča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2008 10:04:16   
nalepkica
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

oboje, priznam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.3.2008 10:05:03   
BlackyMouse
Meni si pa ti HINAVSKA!! A ves, zakaj?? Zaradi tega, bos otroku odrekla babico.. Le kaj je z vami, ljudje?? Seveda, da ima pravico videti VNUKA!!! Otrok ni nicesar kriv!!!!! 

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

Neposredna povezava do sporočila: 9
29.3.2008 10:08:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BlackyMouse

Meni si pa ti HINAVSKA!! A ves, zakaj?? Zaradi tega, bos otroku odrekla babico.. Le kaj je z vami, ljudje?? Seveda, da ima pravico videti VNUKA!!! Otrok ni nicesar kriv!!!!! 

Kaj pa ti zdaj histeriziraš? Saj ni nikjer napisala, da ona ne bo smela videt otroka.

(odgovor članu BlackyMouse)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
29.3.2008 10:13:00   
Anonimen

nivess, nisem se želela spuščati v podrobnosti, ker želim slabe stvari pozabiti. seveda so bile tudi grde besede, obtoževanja...ampak, to je že mimo. v 3 letih smo se vse skupaj videli.....kaj vem...5x. preko telefona se pa s sinom slišita tudi poredko, ker vedno ko jo pokliče, mu ona reče-oo, si se le spomnil name? jaz nimam želje, da bi pa sedaj imeli non stop stike, obiske...pač sem se navadila, da ni del najinega življenja. in bi ji rada na lep a korekten način povedala, da ne želim denarja za voziček niti vsako tedenske obiske. nočem pa kreganja, sploh sedaj ko sem noseča.

Stvari ne boš nikdar pozabila, ker enostavno ne moreš. Je pa lepo, da pustiš preteklost za sabo in gledaš kaj je najbolje za vašo prihodnost. Svoje želje in občutke ji lahko lepo poveš na en kulturen način. Pa tudi z možem se zmeni prej.

Neposredna povezava do sporočila: 11
29.3.2008 10:13:42   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Jaz pa ne bi re4kla, da je ona ravno hinavska. Iz napisanega nisem nič konkretnega zasledila, razen, da se je distancirala od vaju in bolj obrnila k svoji hčeri oz. vnuku.

Kja pa vem..a se v 3 letih SPLOH niste videli niti slišali? Če so se vaša srečanja samo pač zmanjšala ti bo to še kako prav prišlo za v bodoče user posted image

Če pa se ti zdi, da je kar naenkrat preveč navalila, pa ji reči da naj zajame sapo in se malo umiri z nakupovanjem..ne prepoveduj pa ji ničesar, ker ona NI "SAMO babica in nič drugega" kot je rekla natka user posted image

ja kaj pa je, a kaj več kot babica???
ene babice si pol kar predstavljajo da so kar mame.
no razloži mi to?

Žan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.3.2008 10:17:11   
Marogica
Še ena prenapeta bodoča mama, ki misli, da je ..."nekoga" pač za jajca zagrabila, ker bo dobila otroka.  Še ena, ki ne vidi dalje od svojega nosu, ki je očitno zelo kratek, poleg vsega. Daj punca...skuliraj se, ne išči problemov tam, kjer jih ni, zavoljo otroka, ne zaradi sebe ali babice.

Pač ni imela toliko časa, ker se je zanimala za prvega vnuka, najbrž je pomagala staršem, seveda je veselje večje tam, kjer so otroci....in zaradi tega biti naenkrat užaljen in sedaj tako reagirati?'?....

Upam, da se to tebi nikoli ne bo zgodilo, ko boš sama tašča....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.3.2008 10:20:24   
Tanik
jaz se ne strinjam. starši ne smejo delati razlik do svojih otrok pa če ti otroci imajo otroke (torej njim so vnuki) ali jih nimajo. to ni prav.

Žan

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.3.2008 10:20:44   
Anonimen

oboje, priznam.

Potem pa za dober zacetek zacni pri sebi pospravljat :).

Neposredna povezava do sporočila: 15
29.3.2008 10:20:58   
ključek
po moje je najboljše, da se o vsem temeljito pogovorita z možem. kaj oba želita, ne samo ti. in ko bosta najdla skupno rešitev, sprejemljivo za oba, to tašči/mami povejta.

Neposredna povezava do sporočila: 16
29.3.2008 10:22:11   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: natka28

jaz se ne strinjam. starši ne smejo delati razlik do svojih otrok pa če ti otroci imajo otroke (torej njim so vnuki) ali jih nimajo. to ni prav.

SE strinjam, vendar nikoli ne more nekdo imeti ENAKO časa za nekoga...pa tudi potrebno ni. In vprašanje je seveda, kaj bi o tej situaciji povedala tašča. Medalja ima vedno dve plati...mi poznamo samo eno.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.3.2008 10:22:26   
natasaom
no,jest bi pa marsikej požrla,da bi lahko moja hana imela babico za vsaj 1h na mesec user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.3.2008 10:23:04   
ključek

se strinajm.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.3.2008 10:24:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

SE strinjam, vendar nikoli ne more nekdo imeti ENAKO časa za nekoga...pa tudi potrebno ni.

Ja, potem bi pa na enem od rednih obiskov vprasala, ce ze kaj razmisljata o otroku....lahko tudi samo iz heca...pa bi bil ogenj v strehi, koliko tezi. Nikoli nam ni prav.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
29.3.2008 10:26:10   
Tanik

SE strinjam, vendar nikoli ne more nekdo imeti ENAKO časa za nekoga...pa tudi potrebno ni. In vprašanje je seveda, kaj bi o tej situaciji povedala tašča. Medalja ima vedno dve plati...mi poznamo samo eno.

itak da sta vedno dve plati, slišimo običajno samo eno.
poznam primere kako delajo starši razlike pri svojih lastnih otrocih in v nič dajejo svoje otroke, vnuke pa jemljejo tako kot da so jim starši in jih šuntajo proti biološkim staršem, pa vnuku dajejo vedet kot da so jim starši in da so boljši,....

Žan

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.3.2008 10:40:58   
bastian111
Vam bom pa povedala naslednje za tiste ki pravite da je hinavsko babici odreči vnuka.Sama ne govorim z svojimi starši ker smo se skregali glede poroke pred petimi leti.Če se vidimo pogledamo vsak svojo stran in je.Me čist nič ne moti,ker sem se odločila za moškega ki ga ljubim z vsem srcem.Odločitev mojih staršev je bila da se poročiva v moji cerkvi(evangeličanski) sama se nisem z tem strinjala ker pri nas doma nismo bili verni.Mož je povedal ,da ga ne moti mešan obred ,ampak naj bo poroka v njegovi cerkvi (Rimokatoličanski) saj bo obred vodil Mariborski škof Dr.Jože Smej.Moja mama se stem ni strinjala naj povem da je ona tudi rimokatoličanka in je naj bolj bila proti.Spomnim se ,da ji je moj mož samo rekel(če bi vi dali svojo hčerko krstit po svoji veri ,midva zdaj ne bi imela nobenih problemov) počilo je in od tistega trnutka ne govorimo več.Sama sem odločila da v najini družini mož prevzame skrb glede verskega življenja.On namreč hodi k maši ,praznujeva vse praznike moje in njegove.Naučila sem se ,kaj je žegen kako lepo praznujejo božič.... Vse to mi je bilo prikrajšano v otroštvu.To zelo zamerim mami ,ker mi ni nikoli povedala da ni evangeličanske vere in me vsaj malo poučila o praznovanju ali o navadah katoličanov.Ne bom zdaj v nedogled pisala pač pa samo prikazala da tašče ,mame  in podobno živijo zase mi pa spet zase.In zdaj ko sem noseča in ko bom rodila ,če se mi prikaže samo eden od staršev ga bom poslala v tri... Sama sem hči in ,če nisem vredna njihove ljubezni tudi onadva nista vredna mojega sina ,ki ga imam z ljubljeno osebo katerega onadva ne sprejmeta.Pripisala bi samo to še da smo se skregali samo iz verskih razlogov in nobenih drugih razlogov.Lp

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.3.2008 10:45:28   
natasaom
o groza user posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.3.2008 10:49:09   
daddy

Še ena prenapeta bodoča mama, ki misli, da je ..."nekoga" pač za jajca zagrabila, ker bo dobila otroka. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ..... pa ka si ja nor, no .... ma ne morem, da ne bi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, pa sem res videl že kar nekaj takih.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
29.3.2008 10:51:04   
Tanik
bastian111, grozno tole. torej sem jaz imela srečo, moji so tudi nasprotovali mojemu (zdaj že mož) in smo bili na bojni nogi zelo dolgo časa, preživela sem muke. ampak na srečo se je uredilo, so ga sprejeli.
hudo je to, če so take pretrgane vezi v družini.

Žan

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?