|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hiip 1 ali hipp PRE
23.8.2005 4:55:43   
sabini
zANIMA ME KAKŠNA JE RAZLIKA NA HIPP PRE PIŠE OD ROJSTVA DO 1 LETA ? HIPP 1 JE DO 4 MES.

ALI KATERA UPORABLJA HIPP PRE ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   hiip 1 ali hipp PRE
23.8.2005 8:07:51   
Vrtnica1
jaz ga uporabljam, ampak le občasno, ko je kriza, drgač se dojiva. sem mu pa zadnja dva večera dala polno flaško, in se mi zdi, da zjutraj težko kaka :zmeden:, pa ne vem, ali je to naključje ali je zaradi dodatka. bom za spremembo danes zvečer probala z bebo. drgač pa mu hipp zgleda kar paše.
lp, v:rozica:

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   hiip 1 ali hipp PRE
23.8.2005 8:13:13   
Vrtnica1
aja, v mislih sem imela hipp pre, hippa 1 še nisem probala:zmeden:

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   hiip 1 ali hipp PRE
23.8.2005 8:17:10   
BARBARA R.
Le enkrat smo ga imeli za spremembo.Je le redkejši. Meni je deloval bolj voden in mislim, da je namenjen od 4. mes. do uporabe kravjega mleka :zmeden: Ostali Hippi 1, 2 in tri pa so po moje bolj prilagojeni starosti otroka. Mi smo se držali kar teh.

:muca:

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   hiip 1 ali hipp PRE
23.8.2005 8:52:07   
Anonimen
Mi2 sva imela na začetku hipp pre po mesecu in pol nam ga je pediatrinja zamenjala za hipp1:bravo:
Baje je hipp pre bolj hranljiv-ker naj bi bil za nedonošenčke:zmeden:tak mi je enkrat ena tukaj napisala.hipp1 je dosti bolj gost:)

(odgovor članu sabini)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   hiip 1 ali hipp PRE
23.8.2005 9:25:22   
gggrrr
Halo,

vse hrane, ki imajo oznako PRE (HIPP pre, pre Aptamil itd) so namenjene novorojenčkom (čeprav na njih piše do 1 leta, kar jih seveda lahko uporabljaš. Hrane z oznako 1 (torej HIPP1) pa so namenjene tako novorojenčkom, kot tudi kasneje in ne le do 4 mesece (tak piše sicer na škatli, ker potem lahko začneš uporabljat 2, vendar ni potrebno, lahko ves čas hraniš le z 1).Razlika med PRE in 1 je v nasitnosti(kalorij na obrok imajo sicer enako, vendar HIPP1 nasiti za dalj časa kot HIPP pre - teoretično, saj ima 1 že nekoliko počasneje prebavljive ogljikove hidrate kot hipp pre). Hrane z oznako 2 pa kao nasitzijo še bolj...

LP,:metulj:

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   hiip 1 ali hipp PRE
23.8.2005 13:46:39   
dory
gggrrr..tole je krasno napisano...sploh ne bi kej komentirala..

ceprou smo mel mi aptamil pre na zacetku...ista varianta kot hipp pre...pre pomeni prematil ( bolj priporocljivo tudi za nedonosencke ), je lazje prebavljivo....

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?