hiip 1 ali hipp PRE (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

sabini -> hiip 1 ali hipp PRE (23.8.2005 4:55:43)

zANIMA ME KAKŠNA JE RAZLIKA NA HIPP PRE PIŠE OD ROJSTVA DO 1 LETA ? HIPP 1 JE DO 4 MES.

ALI KATERA UPORABLJA HIPP PRE ?

Vrtnica1 -> hiip 1 ali hipp PRE (23.8.2005 8:07:51)

jaz ga uporabljam, ampak le občasno, ko je kriza, drgač se dojiva. sem mu pa zadnja dva večera dala polno flaško, in se mi zdi, da zjutraj težko kaka :zmeden:, pa ne vem, ali je to naključje ali je zaradi dodatka. bom za spremembo danes zvečer probala z bebo. drgač pa mu hipp zgleda kar paše.
lp, v:rozica:

Vrtnica1 -> hiip 1 ali hipp PRE (23.8.2005 8:13:13)

aja, v mislih sem imela hipp pre, hippa 1 še nisem probala:zmeden:

BARBARA R. -> hiip 1 ali hipp PRE (23.8.2005 8:17:10)

Le enkrat smo ga imeli za spremembo.Je le redkejši. Meni je deloval bolj voden in mislim, da je namenjen od 4. mes. do uporabe kravjega mleka :zmeden: Ostali Hippi 1, 2 in tri pa so po moje bolj prilagojeni starosti otroka. Mi smo se držali kar teh.

:muca:

Anonimen -> hiip 1 ali hipp PRE (23.8.2005 8:52:07)

Mi2 sva imela na začetku hipp pre po mesecu in pol nam ga je pediatrinja zamenjala za hipp1:bravo:
Baje je hipp pre bolj hranljiv-ker naj bi bil za nedonošenčke:zmeden:tak mi je enkrat ena tukaj napisala.hipp1 je dosti bolj gost:)

gggrrr -> hiip 1 ali hipp PRE (23.8.2005 9:25:22)

Halo,

vse hrane, ki imajo oznako PRE (HIPP pre, pre Aptamil itd) so namenjene novorojenčkom (čeprav na njih piše do 1 leta, kar jih seveda lahko uporabljaš. Hrane z oznako 1 (torej HIPP1) pa so namenjene tako novorojenčkom, kot tudi kasneje in ne le do 4 mesece (tak piše sicer na škatli, ker potem lahko začneš uporabljat 2, vendar ni potrebno, lahko ves čas hraniš le z 1).Razlika med PRE in 1 je v nasitnosti(kalorij na obrok imajo sicer enako, vendar HIPP1 nasiti za dalj časa kot HIPP pre - teoretično, saj ima 1 že nekoliko počasneje prebavljive ogljikove hidrate kot hipp pre). Hrane z oznako 2 pa kao nasitzijo še bolj...

LP,:metulj:

dory -> hiip 1 ali hipp PRE (23.8.2005 13:46:39)

gggrrr..tole je krasno napisano...sploh ne bi kej komentirala..

ceprou smo mel mi aptamil pre na zacetku...ista varianta kot hipp pre...pre pomeni prematil ( bolj priporocljivo tudi za nedonosencke ), je lazje prebavljivo....

Stran: [1]