|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   heksenšus
23.8.2005 10:02:59   
taška30
...tako mi rečemo, če te uščipne v vratu, da komaj glavo obračaš (če slučajno kdo ne bi razumel) ;)
No, to me je doletelo danes zjutraj in se komaj obračam. Glede na to, da imam doma 4 mesečni 7 kilski paketek za dvigat, pa občasno okrog nosit, me zanima,če kdo pozna kakšen domač recept proti temu, razen masaže - to že počnem, pa ne pomaga :zmeden:
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   heksenšus
23.8.2005 10:07:13   
dejčka2
Odkar sem ga imela jaz, pred nekaj leti, imam še vedno težave z vratom, najbolj zjutraj. Vedno imam voltaren gel za masiranje, mislim pa da namesto tega gela dobiš zdaj nalgesin gel, tudi brez recepta.
Res je silno neprijetna zadeva, upam da se je boš hitro znebila.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   heksenšus
23.8.2005 10:09:43   
Maxica
Mene je dan pred poroko tudi:(. Tako da mi je tašča dala eno olje, če se ne motim, mislim da se reče "tigrovo olje". Sem si tisti dan fajn masirala in vtirala to olje in naslednji dan je bilo že čist ok.:bravo:

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   heksenšus
23.8.2005 11:10:08   
huda
razumemo, razumemo kaj je heksenšus8)

kaj pomaga,..... masaža, masaža in samo masaža

pa tople obhladke na vrat

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   heksenšus
23.8.2005 11:36:42   
Anonimen
Meni sta po dva Lekadola naenkrat. Za kakšne tri ure.

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   heksenšus
23.8.2005 12:09:12   
arielca
Pred parimi meseci me je tako bolelo, da sem klicala zdravnico in je rekla, naj grem pod topel tuš in naj curek vode za cca. 15 min usmerim na vrat, potem pa topel šal okoli vratu in 2 lekadola. V eni uri je bolečina popustila in zaenkrat je še ni bilo nazaj.

Držim pesti, da bo čimprej OK!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   heksenšus
23.8.2005 14:24:17   
bebi
Jst sm se mazala s kremo Ketonal. Je pomagal, sam se mi zdi, da jo dobiš sam na recept. :)

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   heksenšus
23.8.2005 15:00:41   
soncece24
ravno danes sem babici kupla nalgesin kremo - 1000, brez recepta. pomaga pa tudi neka napol ognjena voda - diana, peče ko hudič, pomaga pa, najboljše čez noč. al pa plavanje v topli vodi. oddaj paket pri babici in idi v kake terme malo vrat razgibavat;)

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?