heksenšus (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

taška30 -> heksenšus (23.8.2005 10:02:59)

...tako mi rečemo, če te uščipne v vratu, da komaj glavo obračaš (če slučajno kdo ne bi razumel) ;)
No, to me je doletelo danes zjutraj in se komaj obračam. Glede na to, da imam doma 4 mesečni 7 kilski paketek za dvigat, pa občasno okrog nosit, me zanima,če kdo pozna kakšen domač recept proti temu, razen masaže - to že počnem, pa ne pomaga :zmeden:
Hvala

dejčka2 -> heksenšus (23.8.2005 10:07:13)

Odkar sem ga imela jaz, pred nekaj leti, imam še vedno težave z vratom, najbolj zjutraj. Vedno imam voltaren gel za masiranje, mislim pa da namesto tega gela dobiš zdaj nalgesin gel, tudi brez recepta.
Res je silno neprijetna zadeva, upam da se je boš hitro znebila.

Maxica -> heksenšus (23.8.2005 10:09:43)

Mene je dan pred poroko tudi:(. Tako da mi je tašča dala eno olje, če se ne motim, mislim da se reče "tigrovo olje". Sem si tisti dan fajn masirala in vtirala to olje in naslednji dan je bilo že čist ok.:bravo:

huda -> heksenšus (23.8.2005 11:10:08)

razumemo, razumemo kaj je heksenšus8)

kaj pomaga,..... masaža, masaža in samo masaža

pa tople obhladke na vrat

Anonimen -> heksenšus (23.8.2005 11:36:42)

Meni sta po dva Lekadola naenkrat. Za kakšne tri ure.

arielca -> heksenšus (23.8.2005 12:09:12)

Pred parimi meseci me je tako bolelo, da sem klicala zdravnico in je rekla, naj grem pod topel tuš in naj curek vode za cca. 15 min usmerim na vrat, potem pa topel šal okoli vratu in 2 lekadola. V eni uri je bolečina popustila in zaenkrat je še ni bilo nazaj.

Držim pesti, da bo čimprej OK!

bebi -> heksenšus (23.8.2005 14:24:17)

Jst sm se mazala s kremo Ketonal. Je pomagal, sam se mi zdi, da jo dobiš sam na recept. :)

soncece24 -> heksenšus (23.8.2005 15:00:41)

ravno danes sem babici kupla nalgesin kremo - 1000, brez recepta. pomaga pa tudi neka napol ognjena voda - diana, peče ko hudič, pomaga pa, najboljše čez noč. al pa plavanje v topli vodi. oddaj paket pri babici in idi v kake terme malo vrat razgibavat;)

Stran: [1]