Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: gumijasti škorenjčki za dež 31.10.2008 9:13:35
|
|
|
|
frutka_
|
Če se ne motim je Hofer že imel akcijo škornjev in palerin. Malo si prepozna...Zdaj že dajejo zimsko obutev ven.
|
|
|
|
RE: gumijasti škorenjčki za dež 31.10.2008 9:17:20
|
|
|
|
Naja30
|
V leclercu v Lj se da dobit kar poceni, sam jaz nisem dobla prave št. Da se malo uštulim - če so škornji mokri, kateri je najhitrejši način, da se posušijo? Od tamale se sušijo že 3.dan, pa so znotraj še vedno mokri.
|
|
|
|
RE: gumijasti škorenjčki za dež 31.10.2008 9:20:34
|
|
|
|
frutka_
|
Na radiator z njimi!
|
|
|
|
RE: gumijasti škorenjčki za dež 31.10.2008 10:04:37
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Pri nas doma je bila navada, da se na začetku v mokre čevlje natlači časopisni papir - posrka vlago.
|
|
RE: gumijasti škorenjčki za dež 31.10.2008 12:39:21
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Pri nas doma je bila navada, da se na začetku v mokre čevlje natlači časopisni papir - posrka vlago. U, si me spomnila, ko sem bila jaz majhna je tudi moja babica dajala časopisni papir v škornje. Hvala! In radiator, seveda. Samo kaj, ko ga moram posebej priklopit, se namreč grejemo s klimo.
|
|
|
|
RE: gumijasti škorenjčki za dež 31.10.2008 13:44:16
|
|
|
|
lelaval
|
U, si me spomnila, ko sem bila jaz majhna je tudi moja babica dajala časopisni papir v škornje. Hvala! In radiator, seveda. Samo kaj, ko ga moram posebej priklopit, se namreč grejemo s klimo. Pol pa jih daj pred kalorifer sušit. A so škornji prepuščali ali si jih prala? Ker take, ki vodo prepustijo, je potem brezveze uporabljat - je najlepše čofotanje po lužah.
|
|
RE: gumijasti škorenjčki za dež 31.10.2008 14:04:51
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa Je katera zasledila akcijo v hofferju ali eni izmed poceni trgovin?prosim če lahko javite ko bo. Hvala. Jaz sem jih ravno ta teden iskala za Jana. Po 8 EUR jih imajo v Tušu, samo niso imeli prave številke. Tudi V Leclercu imajo veliko izbire, cene pa so pod 10 EUR. Nazadnje sem pa kupila ene v Lidlu za 5 EUR.
|
|
|
|
RE: gumijasti škorenjčki za dež 2.11.2008 7:23:30
|
|
|
|
mala zirafa
|
Hvala, smo jh že nabavili v Trstu od tweetija za 11 evrov.
|
|
|
|
RE: gumijasti škorenjčki za dež 2.11.2008 9:56:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje pa bi lahko dobila kakšne majhne številke, npr. 20?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?