|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gumijasti škorenjčki za dež
31.10.2008 9:11:06   
mala zirafa
Je katera zasledila akcijo v hofferju ali eni izmed poceni trgovin?prosim če lahko javite ko bo.
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gumijasti škorenjčki za dež
31.10.2008 9:13:35   
frutka_
Če se ne motim je Hofer že imel akcijo škornjev in palerin. Malo si prepozna...Zdaj že dajejo zimsko obutev ven. user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.10.2008 9:17:20   
Naja30
V leclercu v Lj se da dobit kar poceni, sam jaz nisem dobla prave št.

Da se malo uštulim - če so škornji mokri, kateri je najhitrejši način, da se posušijo? Od tamale se sušijo že 3.dan, pa so znotraj še vedno mokri. user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.10.2008 9:20:34   
frutka_
Na radiator z njimi!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.10.2008 10:04:37   
K_a_t_i
Pri nas doma je bila navada, da se na začetku v mokre čevlje natlači časopisni papir - posrka vlago.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.10.2008 12:39:21   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Pri nas doma je bila navada, da se na začetku v mokre čevlje natlači časopisni papir - posrka vlago.

U, si me spomnila, ko sem bila jaz majhna je tudi moja babica dajala časopisni papir v škornje. Hvala! In radiator, seveda. Samo kaj, ko ga moram posebej priklopit, se namreč grejemo s klimo.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.10.2008 13:44:16   
lelaval
U, si me spomnila, ko sem bila jaz majhna je tudi moja babica dajala časopisni papir v škornje. Hvala! In radiator, seveda. Samo kaj, ko ga moram posebej priklopit, se namreč grejemo s klimo.

Pol pa jih daj pred kalorifer sušit.
A so škornji prepuščali ali si jih prala? Ker take, ki vodo prepustijo, je potem brezveze uporabljat - je najlepše čofotanje po lužah.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.10.2008 14:04:51   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Je katera zasledila akcijo v hofferju ali eni izmed poceni trgovin?prosim če lahko javite ko bo.
Hvala.

Jaz sem jih ravno ta teden iskala za Jana. Po 8 EUR jih imajo v Tušu, samo niso imeli prave številke. Tudi V Leclercu imajo veliko izbire, cene pa so pod 10 EUR. Nazadnje sem pa kupila ene v Lidlu za 5 EUR.

Neposredna povezava do sporočila: 8
2.11.2008 7:23:30   
mala zirafa
Hvala, smo jh že nabavili v Trstu od tweetija za 11 evrov.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.11.2008 9:56:23   
Anonimen
Kje pa bi lahko dobila kakšne majhne številke, npr. 20?

Neposredna povezava do sporočila: 10
2.11.2008 14:37:03   
Menčy
kake cene pa ima Deichman? In ali so res imeli škornje v HM-ju?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?