gumijasti škorenjčki za dež (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

mala zirafa -> gumijasti škorenjčki za dež (31.10.2008 9:11:06)

Je katera zasledila akcijo v hofferju ali eni izmed poceni trgovin?prosim če lahko javite ko bo.
Hvala.

frutka_ -> RE: gumijasti škorenjčki za dež (31.10.2008 9:13:35)

Če se ne motim je Hofer že imel akcijo škornjev in palerin. Malo si prepozna...Zdaj že dajejo zimsko obutev ven. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Naja30 -> RE: gumijasti škorenjčki za dež (31.10.2008 9:17:20)

V leclercu v Lj se da dobit kar poceni, sam jaz nisem dobla prave št.

Da se malo uštulim - če so škornji mokri, kateri je najhitrejši način, da se posušijo? Od tamale se sušijo že 3.dan, pa so znotraj še vedno mokri. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

frutka_ -> RE: gumijasti škorenjčki za dež (31.10.2008 9:20:34)

Na radiator z njimi!

K_a_t_i -> RE: gumijasti škorenjčki za dež (31.10.2008 10:04:37)

Pri nas doma je bila navada, da se na začetku v mokre čevlje natlači časopisni papir - posrka vlago.

Naja30 -> RE: gumijasti škorenjčki za dež (31.10.2008 12:39:21)

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Pri nas doma je bila navada, da se na začetku v mokre čevlje natlači časopisni papir - posrka vlago.

U, si me spomnila, ko sem bila jaz majhna je tudi moja babica dajala časopisni papir v škornje. Hvala! In radiator, seveda. Samo kaj, ko ga moram posebej priklopit, se namreč grejemo s klimo.

lelaval -> RE: gumijasti škorenjčki za dež (31.10.2008 13:44:16)

U, si me spomnila, ko sem bila jaz majhna je tudi moja babica dajala časopisni papir v škornje. Hvala! In radiator, seveda. Samo kaj, ko ga moram posebej priklopit, se namreč grejemo s klimo.

Pol pa jih daj pred kalorifer sušit.
A so škornji prepuščali ali si jih prala? Ker take, ki vodo prepustijo, je potem brezveze uporabljat - je najlepše čofotanje po lužah.

Janeja -> RE: gumijasti škorenjčki za dež (31.10.2008 14:04:51)

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Je katera zasledila akcijo v hofferju ali eni izmed poceni trgovin?prosim če lahko javite ko bo.
Hvala.

Jaz sem jih ravno ta teden iskala za Jana. Po 8 EUR jih imajo v Tušu, samo niso imeli prave številke. Tudi V Leclercu imajo veliko izbire, cene pa so pod 10 EUR. Nazadnje sem pa kupila ene v Lidlu za 5 EUR.

mala zirafa -> RE: gumijasti škorenjčki za dež (2.11.2008 7:23:30)

Hvala, smo jh že nabavili v Trstu od tweetija za 11 evrov.

Anonimen -> RE: gumijasti škorenjčki za dež (2.11.2008 9:56:23)

Kje pa bi lahko dobila kakšne majhne številke, npr. 20?

Menčy -> RE: gumijasti škorenjčki za dež (2.11.2008 14:37:03)

kake cene pa ima Deichman? In ali so res imeli škornje v HM-ju?

Stran: [1]