|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   grrrr
14.5.2005 10:39:03   
Taša
Naj napišem razlog za mojo slabo voljo.. Pravkar sem se vsedla za računalnik, čist fertik od čiščenja in seveda zadnjega dejanja pomivanja po tlej.. Najbolj me razjezi naš hodnik oz. kak bi se temu reklo predprostor... Ta predprostor imamo skupaj 3 stanovalci in je kar velik.. Iz tega predprostora se gre potem v posamezno stanovanje.. Ta predprostor je z vrati ločen z stopniščem... No in kaj.. Že dve leti od kar smo v tem stanovanju pucam sama ta hodnik.. Tako kot bi bil samo moj.. Dobro razumem en sosed je bolan OK. ampak mu vseeno hodijo čistit različne gospe iz zavoda za pomoč na domu.. Ne me napačno razumet ni mi problem zunaj tudi pomiti..sploh zaradi soseda, ki je bolan, ampak da ne morejo te ženščine če že notraj pospravijo, počistit pred vrati... No drug sosed pa en fant, ki pride parkrat na mesec.. sploh nevem kako mu lahko dodelijo potem stanovanje...Včasih sem pustila že po dva meseca in nisem pomila hodnika, sem mislila da se bo kdo spomnil.. Nazadnje sem ga jaz, ker je meni šlo na živce da je tako umazan.. No razumem bolezen.. pa tudi mene ni nihč vprašal ko sem bila noseča, če lahko pomivam...pa potem ko sem rodila tudi ne....
Enostavno sem jezna na tiste ženske, ki nudijo pomoč na domu !!!
Se opravičujem, ker sem malce naložila ampak v trenutku mi je bilo tako da malce potožim oz. vas vprašam kaj mislite na vse to??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   grrrr
14.5.2005 11:10:08   
ciciban
Pa si se ze kdaj pogovorila s sostanovalcema o tem?? Ce ne moreta cistit, pa predlagaj cistilko-oz naj tebi placata za to. :zmeden:

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   grrrr
14.5.2005 11:27:02   
puncica
Ja poznam to iz cajtov ko sem še živela pri starših. Noben pomival, al pa tako da si itak mogo pol še enkrat za njim. Ja nekatere so pa prefine da bi hodnik pucale:grrr::grrr:

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   grrrr
14.5.2005 11:32:37   
Taša
Saj tist zunanji hodnik in stopnišče nam čisti en gospod katerega plačamo.. Da nam bi še pa tega notri..je pa mene sram....Ga bom rajši še naprej jaz...pa bom požrla...pa bo...Konc koncev sej ni problem še ven potegnat če že notr pomivam ta hodnik je cca. 3,5 ma*1,5 recimo...Ampak gre se za to da so nekateri prenobl oz. mislijo da zunaj pred vrati ni njihovo..

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   grrrr
14.5.2005 12:47:03   
kalimero
Jap, pri nas je tudi hodnik naša ekskluzivna pravica :)-
Ampak nekaj mi pa vseeno ne gre. Gospod ima pomoč na domu. Sori, razumem, da te ženske ne bodo pucale hodnika. On če prav razumem ne hodi okrog.Mladenič pride parkrat na mesec. Kdo torej največ nasvinja??? Saj po svoje te razumem, ampak glede na tip sosedov, ki si ga opisala pa po svoje tudi ne.
Sama ne pričakujem od dveh starejših sosed, da bosta čistile. Amapk tri družine, ki imajo skupaj devet otrok bi bile pa več kot dolžne čistit. Ampak zakaj, če lahko jaz... Ah ja, ko bomo veliki bomo imeli hišo in nič sosedov :bravo:

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   grrrr
14.5.2005 19:29:34   
Taša
Sosed hodi, gre večkrat na dan ven, tudi k njemu prihajajo po parkrat na dan različni ljudje... od patronažne, do sestre, prijateljice,..... Od njega oz. od tistih ženščin pričakujem samo da počistijo hodnik pred njegovim vratim, ne pred mojim....Pa sej bo bolš, zdej sem že dobre volje in bom naslednjič verjetno spet pomila cel hodnik,tako kot doslej.. razjezil me je pa res danes ko sem pomivala hodnik, Maša se mi je drla v posteljici kamor sem jo dala da sem lahko pomila...

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?