Taša -> grrrr (14.5.2005 10:39:03)
|
Naj napišem razlog za mojo slabo voljo.. Pravkar sem se vsedla za računalnik, čist fertik od čiščenja in seveda zadnjega dejanja pomivanja po tlej.. Najbolj me razjezi naš hodnik oz. kak bi se temu reklo predprostor... Ta predprostor imamo skupaj 3 stanovalci in je kar velik.. Iz tega predprostora se gre potem v posamezno stanovanje.. Ta predprostor je z vrati ločen z stopniščem... No in kaj.. Že dve leti od kar smo v tem stanovanju pucam sama ta hodnik.. Tako kot bi bil samo moj.. Dobro razumem en sosed je bolan OK. ampak mu vseeno hodijo čistit različne gospe iz zavoda za pomoč na domu.. Ne me napačno razumet ni mi problem zunaj tudi pomiti..sploh zaradi soseda, ki je bolan, ampak da ne morejo te ženščine če že notraj pospravijo, počistit pred vrati... No drug sosed pa en fant, ki pride parkrat na mesec.. sploh nevem kako mu lahko dodelijo potem stanovanje...Včasih sem pustila že po dva meseca in nisem pomila hodnika, sem mislila da se bo kdo spomnil.. Nazadnje sem ga jaz, ker je meni šlo na živce da je tako umazan.. No razumem bolezen.. pa tudi mene ni nihč vprašal ko sem bila noseča, če lahko pomivam...pa potem ko sem rodila tudi ne.... Enostavno sem jezna na tiste ženske, ki nudijo pomoč na domu !!! Se opravičujem, ker sem malce naložila ampak v trenutku mi je bilo tako da malce potožim oz. vas vprašam kaj mislite na vse to??
|
|
|
|