|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   grizenje in ostalo
5.7.2010 21:21:15   
Evica22
Pozdravljene. Saj vem, da je na to temo že veliko napisanega in sem že tudi marsikaj prebrala, a bi vseeno rada slišala, če ima katera memica podobno uzkušnjo. Stvar je sledeča: moj 20-mesečni sin je drugače zelo vesel in razposajen otrok. Zelo rad ima druge otroke, a to pokaže na čuden način: ko nekoga zagleda, se zelo razveseli, se zapodi proti njemu in ga (pre)močno objame in ponavadi celo ugrizne. Ne vem, kako ga naj odvadim od tega grizenja, saj je zelo moteče, ker z njim sploh ne morem na igrišče, kjer se v vsakega zapodi in moram skakati za njim kot kakšna kura. Ali je še kakšen otrok navdušenje kazal na tak način in kako ste to reševali? Sem mu že stokrat razložila, da se to ne dela, a kot da bi govorila steni.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
5.7.2010 22:17:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Evica22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: grizenje in ostalo
6.7.2010 8:46:58   
kristinaj
moje dva ne grizeta drugih ampak samo domače in seveda drug drugega.... mali velike ne upa, je pa zato ves v švicarskih urah... sem probala na lep način, na grd način in tudi ignorirat a nič ne pomaga.... stalno ponavljam, da to boli, da ni lepo in samo čakam dan, ko se ju bo prijelo....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Evica22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.7.2010 8:57:08   
Evica22
Tudi jaz ne vem, zakaj naš lump grize, saj nikogar ni videl; ne hodi v vrtec, doma se ne grizemo...res močno upam, da ga bo to čimprej minilo. Ves čas ga opozarjam, da se to ne dela, da se samo božamo... Najbolj hecno je pa to, da se mi zdi, da hoče na ta način pridobiti pozornost otrok (mislim, da večina drugih otrok grize, če jim kaj ne paše, jim kdo vzame kakšno igračo, naš pa ugrizne, če je vesel, ker koga vidi).

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.7.2010 9:28:46   
Katy78
Naš včasih začne z grizenjem kadar je vesel in se kaj mečkava in potem bi me on iz ljubezni še malo ogrizel. user posted image Sicer ne orenk, ampak zaboli vseeno in ga vedno opozorim, da tega ne sme in kar zaleže, grizenja je čedalje manj.

(odgovor članu Evica22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?