grizenje in ostalo (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Evica22 -> grizenje in ostalo (5.7.2010 21:21:15)

Pozdravljene. Saj vem, da je na to temo že veliko napisanega in sem že tudi marsikaj prebrala, a bi vseeno rada slišala, če ima katera memica podobno uzkušnjo. Stvar je sledeča: moj 20-mesečni sin je drugače zelo vesel in razposajen otrok. Zelo rad ima druge otroke, a to pokaže na čuden način: ko nekoga zagleda, se zelo razveseli, se zapodi proti njemu in ga (pre)močno objame in ponavadi celo ugrizne. Ne vem, kako ga naj odvadim od tega grizenja, saj je zelo moteče, ker z njim sploh ne morem na igrišče, kjer se v vsakega zapodi in moram skakati za njim kot kakšna kura. Ali je še kakšen otrok navdušenje kazal na tak način in kako ste to reševali? Sem mu že stokrat razložila, da se to ne dela, a kot da bi govorila steni.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.7.2010 22:17:00)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

kristinaj -> RE: grizenje in ostalo (6.7.2010 8:46:58)

moje dva ne grizeta drugih ampak samo domače in seveda drug drugega.... mali velike ne upa, je pa zato ves v švicarskih urah... sem probala na lep način, na grd način in tudi ignorirat a nič ne pomaga.... stalno ponavljam, da to boli, da ni lepo in samo čakam dan, ko se ju bo prijelo....

Evica22 -> RE: grizenje in ostalo (6.7.2010 8:57:08)

Tudi jaz ne vem, zakaj naš lump grize, saj nikogar ni videl; ne hodi v vrtec, doma se ne grizemo...res močno upam, da ga bo to čimprej minilo. Ves čas ga opozarjam, da se to ne dela, da se samo božamo... Najbolj hecno je pa to, da se mi zdi, da hoče na ta način pridobiti pozornost otrok (mislim, da večina drugih otrok grize, če jim kaj ne paše, jim kdo vzame kakšno igračo, naš pa ugrizne, če je vesel, ker koga vidi).

Katy78 -> RE: grizenje in ostalo (6.7.2010 9:28:46)

Naš včasih začne z grizenjem kadar je vesel in se kaj mečkava in potem bi me on iz ljubezni še malo ogrizel. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Sicer ne orenk, ampak zaboli vseeno in ga vedno opozorim, da tega ne sme in kar zaleže, grizenja je čedalje manj.

Stran: [1]