|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gris, polenta...
11.3.2009 17:13:26   
suzanica
živjo. kdaj ste začele dajati gris, polento,...? Ne vem kaj dati za 4 obrok mojemu 6mesečniku? Ponavadi je riževe kosmiče od alnature z mlekom. kaj mu še lahko dam? kateri keksi so ok? hvala.lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gris, polenta...
11.3.2009 17:14:09   
suzanica
keksi od plasmona imajo sladkor. ali jih lahko je user posted image user posted image ????

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2009 18:34:32   
nia5
Seveda jih lahko je, pa ne vem kaj komlicirate toliko okrog tega cukra, kot da bi samega jedel. 

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2009 20:42:59   
frutka_
Polento jaz dajem mali z omako iz bučk. Mislim, d apo 6.mesecu lahko začneš z glutenom.
Kekse Plazam ji kupujem.
Juhice z ovsenimi kosmiči so dobre.
Sadje v vseh kombinacijah.

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2009 8:09:21   
martina24
Moja punčka bo 3.4.stara 6 mesecev.Do zdaj sma še samo jedle najprej korenček in pol krompir,je pokazala zelo zanimanje za jesti po žlički.
Sem vas imela namen vprašat,če ji smem dat in če je ok, tisti keksolini pa rižolino in te podobne stvari.Pa ste mi zdaj dale bolšo idejo.Hranim jo z adaptiranim mlekom Novalak in ji bom skuhala gris.

Kaj še ve hranite 6mesečnikom?Zanima me še zakaj je treba najprej sadje skuhat,jabolko in hrušku recimo?
Hvala,

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2009 9:17:20   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: martina24

Moja punčka bo 3.4.stara 6 mesecev.Do zdaj sma še samo jedle najprej korenček in pol krompir,je pokazala zelo zanimanje za jesti po žlički.
Sem vas imela namen vprašat,če ji smem dat in če je ok, tisti keksolini pa rižolino in te podobne stvari.Pa ste mi zdaj dale bolšo idejo.Hranim jo z adaptiranim mlekom Novalak in ji bom skuhala gris. Jaz ji dajen tudi od MIlupe mlečno kašico ,ki jo mešaš z vodo. Imaš namreč kaše, kjer je adaptirano mleko že noter! Tako da ne rabiš posebej kuhat mleka pa pol še kaše. Samo s prekuhano vodo mešaš.

Kaj še ve hranite 6mesečnikom?Zanima me še zakaj je treba najprej sadje skuhat,jabolko in hrušku recimo? Jaz sem sadje pokuhala samo toliko, da sem ga lažje pretlačila z vilico. Hruške sem kupovala tiste fajn zrele in sladke, tako da jih nisem kuhala niti enkrat. Tudi v te sadne kašice lahko dodaš rižolino in jih s tem zgostiš ter narediš obrok obilnejši.Ali pa naribaš kakšen piškot.
Hvala,

(odgovor članu martina24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Vzgoiteljice v vrtcu
Admin

Ali ste zadovoljni z vašo vzgojiteljico v vrtcu

da, nimam nobenih propomb (71%)

ne (8%)

pričakovala bi boljšo (12%)

boljše ne bi mogla pričakovati (9%)

Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!